Om Worq Rekrytering

Worq – Specialister på säljrekrytering

Worq är ett rekryteringsföretag som finns i Malmö och som är specialiserat på säljrekrytering. Alla våra rekryterare har ett förflutet som säljare och mångårig expertis av just säljrekrytering, vilket gör att vi kan matcha rätt kandidat till rätt säljtjänst. Att hitta bra säljpersonal är en nyckelfråga och kan vara helt avgörande för ett företags verksamhet och lönsamhet. Det är där vi kommer in i bilden, genom vår unika affärsmodell kan vi genomföra en säljrekrytering som är lönsam för alla parter.

Vi har sett att många företag är mycket kompetenta i sina kärnverksamheter men kan ha svårigheter att nå ut med sin produkt eller tjänst på grund av att de brister i kompetens att rekrytera rätt säljpersonal. Framförallt mindre företag har i många fall inte de resurser som krävs inom företaget för att få till en effektiv rekrytering. Att vända sig till traditionella rekryteringsföretag kanske inte alltid är ett alternativ av kostnadsskäl.

Vår affärsmodell är utformad för att även passa företag som traditionellt inte söker utomstående rekryteringshjälp och bygger på ett nära samarbete mellan oss och uppdragsgivaren, med syftet att hitta rätt kandidater. Vår flexibla och okonventionella ersättningsmodell skiljer oss från andra rekryteringsföretag och gör rekryteringen kostnadseffektiv för fler företag.

Vi kan erbjuda rekrytering av alla typer av säljare till alla olika positioner. Allt från telefonförsäljare, fältsäljare och butikssäljare till Key Account Managers, coacher och försäljningschefer.

Har vi väckt din nyfikenhet? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte, så bjuder vi på en kopp kaffe och förklarar vårt koncept.

 

 

 

 

”Ett företags olika avdelningar har bara utgifter, förutom säljavdelningen som får företaget att gå runt.”