Om Worq Rekrytering

Lediga säljjobb – Vi hjälper dig att hitta rätt jobb

Vi är ett rekryteringsföretag som har specialiserat oss på att förmedla säljjobb – framförallt i Öresundsregionen, men även i resten av Sverige. Är du arbetssökande och letar efter lediga jobb eller är du redo att ta ett nytt kliv i karriären? Oavsett, vi hjälper dig!

Vi arbetar lite annorlunda jämfört med traditionella rekryteringsföretag och stirrar oss inte blinda på bara ditt CV, utan vi tittar mer på hur du är som person och vad du har för mål i livet. Att arbeta inom försäljning handlar oftast inte om att man måste ha en examen från högskola eller liknande i bagaget utan mer om att man har ambitionen och en stark vilja att lyckas. Våra rekryterare har mångårig erfarenhet av att plocka fram just detta och är duktiga på att ”se säljaren inom dig”.

Att arbeta som säljare är ett mångsidigt yrke med mycket variation. Spännvidden är stor och en säljare kan jobba både i butik, via telefon eller på fältet genom kundbesök. Vi matchar dig till det säljjobb som passar din personlighet och dina kunskaper bäst. Många gånger är det kanske ett säljjobb som du inte trodde du var kvalificerad för och således heller aldrig hade ansökt till.

Självklart arbetar vi med maximal diskretion, det är en naturlig del av vårt professionella arbetssätt. Först när vi hittat en ”matchning” och du känner att du är intresserad av att gå vidare kopplar vi samman dig med företaget.

Nyfiken? Gå in under rubriken ”lediga jobb” och se direkt vilka uppdrag vi har tillgängliga för tillfället. Hittar du inget, gå in och registrera dig under rubriken ”Registrera CV” så kontaktar vi dig så fort det dyker upp något intressant.

Vi hittar jobbet åt dig! Här hittar du alla våra uppdragsgivares lediga säljjobb >>> Lediga Jobb

 

 

 

”Är du social, framåt och har ambitionen att lyckas?

Då kanske ett jobb som säljare är något för dig.

Säljyrket kan innebära allt från att resa runt och göra kundbesök till butiksjobb eller telefonförsäljning.”