« Tillbaka till listan med lediga jobb

Account Manager av system och applikationer

Kreativ, initiativtagande och energirik! Är det egenskaper som passar in på dig? Är du dessutom en riktigt bra säljare med erfarenheter från system och applikationer? Då är det kanske du som är vår kunds nästa Account Manager!

Om bolaget

Bolaget är en växande aktör på den svenska marknaden avseende IT-lösningar och mobilapplikationer där man erbjuder enkla och flexibla mobila lösningar. Deras tjänster hjälper till att kvalitetssäkra och effektivisera kundernas verksamheter samtidigt som man långsiktigt ökar möjligheten till nya intäktsområden.

Bolaget ligger centralt i Malmö med ca 30 medarbetare som tillsammans utvecklar och förmedlar applikationer i absoluta framkant.

Dina arbetsuppgifter

Som Account Manager lägger du stort fokus på att tillgodose kundens behov och hitta rätt lösning för just dem, vilket innebär att en stor del av arbetet sker på plats ute hos kunderna. Din främsta uppgift är självklart att sälja in applikationerna men även att vara tillgänglig för frågor om tjänsterna man erbjuder. Den huvudsakliga kundgruppen består av kommuner, landsting och större bolag. Du kommer ha löpande kontakt med beslutsfattare och du kommer ha det yttersta ansvaret för kundrelationen men självklart med stöttning från det operativa teamet.

Kvalifikationer

För tjänsten söker vi dig som har erfarenhet utav längre beslutsprocesser och tar egna initiativ för att driva affärerna framåt. Du är en person med mycket energi och som alltid ser till att leverera på topp. Vidare söker vi dig som:

  • Har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna inom offentlig sektor.
  • Har förståelse och/eller erfarenhet av offentlig upphandling.
  • Är strukturerad och gör en ordentlig behovsanalys för varje kund.
  • Är förtroendeingivande och relationsskapande.
  • Är nytänkande och lösningsorienterad.
  • Behärskar svenska i tal och i skrift.
  • Har B-körkort.

Villkor och lön

Du inleder självklart din anställning med en utbildning i företagets tjänster. Du arbetar kontorstider men med frihet under ansvar.

Du erbjuds en god fast grundlön + provision. Övriga förmåner innefattar tjänstebil, friskvårdsbidrag etc.

Annonsen publicerades 2019-10-28 och anställningen finns i Malmö