« Tillbaka till listan med lediga jobb

Account Manager med sinne för kontorslösningar

Är du en framåtlutad säljare med stort resultatfokus? Har du en skön personlighet och lätt för att skapa nya relationer? Vill du göra karriär och vara en del av ett vinnande team som drivs av framgång? Ja då är du den vi söker!

Om företaget:

Bolaget har funnits sedan 1995 och har en stark entreprenörsanda där man hela tiden strävar efter att bli bättre på alla plan. I dagsläget är man ca 470 anställda över hela landet, som samtliga bidrar till att skapa lösningar och möjligheter på en unik arbetsplats.

Dina Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Account Manager kommer vara att bearbeta nya kunder, men även att ta hand om en hel del redan befintliga. Dina huvudsakliga kunder är små till medelstora företag där du skall saluföra företagets facilitetslösningar. Det handlar om allt från kontorsmaterial, flytthjälp, städtjänster mm. för att hjälpa företagen att på smidigaste sätt hantera sin kontorsmiljö. Du lägger stor vikt i att bygga långsiktiga relationer med kunderna samtidigt som du verkligen värdesätter teamets insats.

Kriterier för tjänsten:

  • Du har minst 2 års erfarenhet från uppsökande försäljning.
  • Du älskar att göra affärer!
  • Du är strukturerad, nytänkande och lösningsorienterad.
  • Du är en social och utåtriktad som person.
  • Du är tävlingsinriktad.
  • B-körkort

Teamkänslan på bolaget är väldigt viktig och man genomför mycket aktiviteter tillsammans för att ytterligare stärka teamet. Exempel på detta är kontinuerliga interna utbildningar, resor mm. Vidare så ser vi att du som söker är ödmjuk, självgående och har en vinnarmentalitet med ambitionen att utvecklas inom bolaget.

Lön och villkor:

Bra fast lön plus rörliga incitament. Arbetstiderna är vanliga kontorstider och du har möjlighet till tjänstebil. Utöver det så finns det mycket bra utvecklingsmöjligheter, friskvård och tjänstepensionslöningar.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök då via länken nedan!

   

Annonsen publicerades 2019-08-01 och anställningen finns i Malmö