« Tillbaka till listan med lediga jobb

Account Manager till BIMobject

BIMObject-300Vill du vara med på en spännande resa i en innovativ bransch? Till ett av de mest spännande IT-bolagen i byggbranschen söker vi efter en rutinerad Account Manager som vill växa i rollen och utvecklas med bolaget.

Om företaget:

BIMobject är ett globalt IT företag som blivit störst i världen med sin digitala portal för BIM-objekt (Building Information Modeling). Bolaget startade i Malmö 2011 där huvudkontoret fortfarande ligger och finns idag representerade över hela världen. Genom de digitala lösningarna hjälper bolaget sina kunder att bli mer framgångsrika i sin marknadsföring och försäljning, genom att skapa virtuella kopior av deras produkter som BIM-objekt. Byggnadsindustrin genomgår en digital revolution och bolagets roll innebär att integrera BIM-objekten genom hela processen och denna beskriver byggnaden och dess delar i detalj. För användarna innebär detta en förenklad och säkrare process med kontinuerligt uppdaterat material samtidigt som det för tillverkarindustrin ökar chanserna för att bli föreskriven för de produkter som finns tillgängliga som BIM-objekt. Man skapar BIM-objekt med hög kvalité och gör dessa enkla att ladda ner för arkitekter och föreskrivande konsulter, vilket i sin tur genererar mer affärer till produkttillverkare i byggbranschen, samt en ny marknadsföringskanal som är både effektiv och mätbar.

Arbetsbeskrivning:

Som Account Manager arbetar du till stor del mot befintliga kunder där din primära uppgift är att utveckla relationen och utöka kundens åtaganden. Det handlar väldigt mycket om att skapa förtroende och bygga relation för att skapa långsiktiga samarbeten. Du arbetar lite likt en projektledare där du dels skall korta ner ledtiderna på affärsprocesserna, men även internt på leverans gentemot kund. Samtidigt ligger det på ditt ansvar att kunderna debiteras enligt avtal och att man levererar det som utlovas. Självklart kommer du även bearbeta en del nya kunder som du dels prospekterar fram själv, men även som kommer in via leads från andra avdelningar.

Kriterier för tjänsten:

  • Du har flera års erfarenhet av komplex försäljning.
  • Du är en relationsbyggare av rang.
  • Du har drivit såväl större som mindre projekt både internt och mot kund.
  • Du har ett slipat affärssinne med fokus på att stänga affärer.
  • Du har intresse och förståelse för teknik & IT-system.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Har du dessutom erfarenhet från försäljning i producentleden mot tex. arkitekter eller byggbolag så har du definitivt ett stort plus i kanten.

Villkor:

BIMobject erbjuder en fantastiskt utmanande och spännande arbetsplats med väldigt goda utvecklingsmöjligheter. Man erbjuder fast och rörlig lön med bra förmåner, fantastisk utsikt över Malmö, hamnen och Danmark. Självklart även underbara kollegor och en härlig stämning på kontoret.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-05-30 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook