« Tillbaka till listan med lediga jobb

Account Manager till Emerse

emerse-160Är du redo att revolutionera inom digital marknadsföring? Tillhör du eliten inom försäljning av media och reklam? Bra, då har vi tjänsten för dig, vi söker nu en Account Manager till Emerse kontor i Stockholm!

Om Emerse

Emerse grundades i Lund 2007 och har sedan dess samarbetat med flera stora kunder. För att nämna några så har man jobbat med bl.a. Samsung, Shell, Honda, Pizza Hut och inte minst med Obamas valkampanj 2012. Man arbetar med digital annonsering och har utvecklat en helt egen plattform, teknik och algoritm för att ge sina kunder bästa möjliga exponering efter såväl geografi, användarbeteende och kostnadseffektivitet.

Emerse har sitt huvudkontor i Lund men har även kontor i Stockholm, London och Hongkong.

Dina arbetsuppgifter

Som Account Manager på Emerse kommer du ansvara för hela försäljningsprocessen. Du prospekterar med hjälp av alla de verktyg som företaget har att tillgå, för att sedan boka/genomföra möte och till sist gå på avslut. När kunden väl är inne handlar det om att fortsätta förvalta den och utveckla samarbetet på lång sikt. Kort och gott, du bygger din egen kundportfölj.

Arbetsdagen spenderas till stor del ute hos kunden och du bearbetar både större och mindre kunder, främst i Stockholmsområdet.

Kriterier för tjänsten

  • Du är självgående och har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning.
  • Du har erfarenhet från media-, reklam- eller annonsförsäljning.
  • Du är lyhörd och noggrann i ditt arbete.
  • Du är ödmjuk och öppen för att lära dig ny teknik.
  • Du brinner för goda och långsiktiga kundrelationer.
  • Du känner dig bekväm med affärer mot större bolag.
  • Du har goda kunskaper både i svenska och engelska.

Villkor

Du inleder din anställning med en introduktion i alla de tjänster som Emerse erbjuder sina kunder. Ni kommer att gå igenom samtliga delar för att du ska kunna lyckas i ditt arbete som Account Manager. Bolaget erbjuder en god fast lön och en generös stegrande provisionsmodell. Övriga förmåner innefattar bl.a. tjänstepension, friskvårdsbidrag mm. Arbetstiden är måndag till fredag vanliga kontorstider.

Är det dig vi söker?

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-02-13 och anställningen finns i Stockholm

 

Facebook