« Tillbaka till listan med lediga jobb

Account Manager till spännande IT-bolag

Är du redo att steppa upp och ta nästa steg i din försäljningskarriär? Är du orädd och kan jobba självständigt och strukturerat? Perfekt, då är det dags att kavla upp skjortärmarna och sälja IT-lösningar till företagskunder i Skåne som aldrig förr!

Om företaget

Bolaget erbjuder skräddarsydda IT-lösningar till såväl företagskunder som kommuner i hela landet. Man har mer än 20 års erfarenhet av att leverera IT-tjänster och systemdrift. Dessutom är man hela tiden på jakt efter att upptäcka nya innovativa lösningar som deras kunder kan ha nytta av. Prio ett är alltid att optimera kundernas IT-miljö.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du främst att ansvara för att utveckla och bearbeta en befintlig kundstock, men självklart kommer du med tiden även bredda och jobba på att bygga upp nya egna kundrelationer. Det är ett relativt självständigt arbete vilket innebär att du ska vara bekväm med att ta ett stort eget ansvar. Du kommer med andra ord ansvara för hela säljprocessen, och genom kontinuerliga kundbesök skapar du nya affärsmöjligheter och utvecklar dessa i enlighet med företagets fullständiga tjänsteportfölj och övergripande mål.

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning mot företagskunder.
  • Du har ett brinnande intresse för IT och teknik.
  • Du är självständig, strukturerad och flexibel.
  • Du drivs av att göra affärer med såväl små som stora företag.
  • Du vill ta nästa steg och växa i din roll som säljare.
  • Du har B-körkort.

Villkor

Du inleder din anställning med en gedigen utbildning i företagets olika tjänster. Arbetstiderna är vanliga kontorstider och man erbjuder grundlön + provision, enligt överenskommelse. Tjänstepension, friskvårdsbidrag mm. enligt kollektivavtal.

ANSOKAN    

Annonsen publicerades 2018-09-07 och anställningen finns i Malmö