« Tillbaka till listan med lediga jobb

Account Managers till Tele2

Är du en ambitiös teamplayer med mycket driv? Vill du jobba i en miljö där man har fokus på försäljning och goda kundrelationer? Bra, då är det dig vi letar efter till tjänsten som Account Manager hos Tele2!

Om företaget:

Tele2 grundades 1993 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Man är i dag Sveriges näst största operatör på såväl privat- som företagsmarknaden och har verksamhet i totalt 9 länder. Man bedriver verksamhet inom fast telefoni och mobiltelefoni samt internet- och datatjänster och har ca 4,5 miljoner kunder på den svenska marknaden. Sedan i höstas är även Com Hem en del av Tele2 vilket ytterligare stärker erbjudandet mot kunderna.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer vara stationerad på det nya fräscha kontoret på deras väletablerade inhouseavdelning i Malmö och sälja hela Tele2's och Com Hem's utbud av bredbands- och telefonitjänster till företag. Tillsammans med ditt team arbetar ni mot samma mål dvs. att nå resultat och ge utomordentlig kundservice. Du arbetar med en befintlig kundstock där det primärt handlar om att omförhandla och förlänga kundernas avtal, men även en stor del merförsäljning av bolagets övriga tjänster.

Egenskaper:

Vi söker dig som har erfarenhet av B2B-försäljning och som känner dig trygg med att jobba över telefon. Att få jobba med branschens attraktivaste tjänster för en av Sveriges största operatör ser du som ett privilegium. Du är orädd i din approach och prestigelös i ditt sätt att agera, detta är mycket viktigt eftersom stort fokus ligger på långsiktiga samarbeten med kunderna.

  • Du har erfarenhet av att sälja över telefon & vill nu ta nästa steg i din karriär.
  • Du är ambitiös och satsar långsiktigt på karriären.
  • Du är seriös och tar ansvar för din egen försäljning.
  • Du är anpassningsbar och flexibel.
  • Du är strukturerad och en fena på att även hantera det administrativa.
  • Du är säljaren med ödmjukhet, prestigelöshet och kvalitet i fokus.

Självklart är det meriterande om du kommer från branschen men det är inget krav.

Lön och Villkor:

Man erbjuder fast lön plus provision. Även andra förmåner såsom friskvård och bra pensionsavsättningar. Du får naturligtvis gedigen introduktion och utbildning i samtliga produkter man erbjuder.

Arbetstiden är vanliga kontorstider måndag till fredag 8.00-16.30.

Annonsen publicerades 2019-08-08 och anställningen finns i Malmö