« Tillbaka till listan med lediga jobb

Affärsdriven säljare till Stenqvist

Är du en målfokuserad och ambitiös säljare som älskar långsiktiga affärsrelationer? Drivs du dessutom av framgång och har lätt för att strukturera samt planera ditt arbete? Då är det dig vi söker!

Om företaget:

Stenqvist är en av de största förpackningsproducenterna i Europa. Bolaget grundades 1894 i Kvidinge, Skåne och är nu Nordens största förpackningsproducent av högpresterande förpackningslösningar så som pappers- och plastprodukter. Genom egna fabriker i Skandinavien och Europa erbjuder Stenqvist en mängd olika produkter för användningsområden inom både industri och retail. Dessutom har bolaget ett djupt engagemang inom miljö där de erbjuder hjälp och lösningar baserade på den bästa teknologin ur miljöaspekt, till stöd för kundernas specifika förpackningar.

Dina arbetsuppgifter:

Som junior säljare för Stenqvist kommer du under cirka två år lära dig de olika säljavdelningarna som t.ex. innesälj, ordermottagning och kundtjänst under titeln traineesäljare. Detta för att sedan, steg för steg, ta dig an rollen som utesäljare. Du kommer börja med en grundlig utbildning på huvudkontoret i Tyskland för att sedan fortsätta din resa på kontoret i Kvidinge. När du är fullärd och redo för fältet kommer du ha en viktig roll där du ansvarar över både nya- samt befintliga kunder. Utöver försäljningen kommer du tillsammans med försäljningscheferna i Sverige även vara med och utveckla nya marknader samt sätta strategier för framtiden.

Kriterier för tjänsten:

  • Du är resultat- och målfokuserad med ett brinnande intresse för försäljning och service.
  • Du är positiv, förändringsbenägen och är inte rädd för att ta för dig.
  • Du brinner för utveckling och stora karriärsmöjligheter.
  • Du gillar att arbeta i team för att tillsammans uppnå goda resultat.
  • Du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning.
  • Du har någon form av eftergymnasial utbildning.
  • Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Lön och villkor:

Förutom en fantastisk utveckling erbjuds en fast lön, kollektivavtal samt friskvårdsbidrag. Arbetstiderna är vanliga kontorstider måndag till fredag.

Annonsen publicerades 2020-04-27 och anställningen finns i Helsingborg