« Tillbaka till listan med lediga jobb

Affärsorienterad Account Manager till Consafe Logistics

Consafe-Logistics 350pxÄr du en rutinerad Account Manager med erfarenhet av logistiklösningar? Är du en strukturerad relationsbyggare? Då är detta tjänsten för dig, då vi just nu söker en affärsorienterad Account Manager till Consafe Logistics i Lund.

Om företaget:

Consafe Logistics är en av Europas största leverantörer av WMS-system. Man utvecklar och implementerar lösningar som effektiviserar och ger kunden fördelar gentemot konkurrenterna i sin bransch. Man levererar kompletta lösningar med såväl mjukvara, hårdvara och konsulter som ser till att kunden inte bara får ett fungerande system, utan även att man nyttjar systemets fulla potential för att nå maximal effektivitet. Man har huvudkontoret i Lund men har även kontor i både Norge, Danmark, Holland, Polen och Storbritannien.

Arbetsuppgifter:

Som Account Manager kommer du att bearbeta nya potentiella kunder med huvudkontor i Sverige. Du sköter hela processen från att prospektera, boka första mötet med rätt personer till att sätta dig in i kundens verksamhet, lyssna med stora öron och därigenom identifiera eventuella problem eller hitta olika effektiviseringsmöjligheter som man kan lösa med systemet. Det handlar om att bygga långtgående relationer med kunderna och detta gör du enklast genom en fysisk närvaro ”on site”. Detta innebär att du kommer ha en del resdagar, räkna med ca 3-5 övernattningar per månad, övrig tid spenderas på kontoret i Lund där du har all tänkbar kompetens runt omkring dig i ditt team.

Kvalifikationer:

  • Du har flerårig erfarenhet från liknande roller inom IT-branschen eller logistikbranschen.
  • Du är van att sälja komplexa lösningar mot större företag organisationer.
  • Du är van vid förhandling och offerthantering.
  • Du är flexibel, anpassningsbar och har lätt för att bygga relationer.
  • Du är strukturerad och har koll på dina affärer.
  • Du är en målmedveten tävlingsmänniska med siktet inställt på toppen.
  • Du innehar minst B-körkort.

Har du tidigare erfarenhet från WMS-system eller andra logistiksystem är det mycket meriterande.

Övrigt:

Jobbet är på heltid och förutom en bra fast månadslön erbjuder man dig möjligheten att få arbeta i ett bolag som verkligen är inne i ett spännande expansionsskede.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-06-05 och anställningen finns i Lund

 

Facebook