« Tillbaka till listan med lediga jobb

Affärsorienterad Account Manager till Sveriges Energi

sveriges_energi_logo_100-hogÄr du säljaren som går mot strömmen? Har du hungern, affärssinnet och drivet för att erövra B2B-marknaden inom el-försörjning? Då kanske det är du som är Sveriges energis nya toppsäljare i södra Sverige. 

Om företaget:

Sveriges Energi är ett företag som verkligen etablerade sig på marknaden 2012. Med 140 000 kunder i Sverige och en ny huvudägare ”Fortum” så står man nu i startgroparna för att växa ännu mer. Bolaget med sin långa erfarenhet från energibranschen jobbar flexibelt och kundfokuserat med en ambition att alltid erbjuda sina kunder den mest effektiva energilösningen. Företaget strävar också mot att vara ledande kring omställningen på marknaden till en mer hållbar energianvändning. Man ingår i en större koncern och är representerade i både Sverige, Norge och Finland.

Arbetsuppgifter:

Som Account Manager med södra Sverige som din arbetsplats så är möjligheterna oändliga. Du utgår från Malmö, till stor del hemifrån och jobbar uteslutande mot företagskunder. Du prospekterar själv så du behöver vara en vinnarskalle med hög aktivitet och ett eget driv för att nå bästa möjliga resultat. Du bearbetar såväl mindre kunder med snabba avslut men också längre säljprocesser mot större kunder. Du bör även tänka lösningsorienterat, det vill säga ser du en affärsmöjlighet så har du inga som helst problem med att ta ett förutsättningslöst canvasbesök. Som Account Manager på Sveriges Energi så kommer du styra över din tid och arbetsvecka, resultatet är det som räknas.

Egenskaper:

  • Du har erfarenhet av försäljning.
  • Du har ett grymt driv och älskar kundkontakt.
  • Du ger inte upp vid ett ”nej”.
  • Strukturerad och lösningsorienterad till tusen.
  • Du har inga problem att jobba självständigt.
  • Trivs med att köra bil och avverka många möten dagligen.
  • B-körkort är ett krav

Villkor:

En bra fast lön plus en väldigt attraktiv provisionsmodell. Arbetstiderna är generellt kontorstid 8–17 med bas i Malmö men man rör sig med hjälp av tjänstebil i både Skåne, Småland men även Blekinge. Resor på annan ort som kräver övernattning kan förekomma. Utöver det så finns det mycket bra utvecklingsmöjligheter inom bolaget, som grädde på moset så har man friskvårdsbidrag, rikskuponger och tjänstepensionsavtal.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-04-30 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook