« Tillbaka till listan med lediga jobb

Affärsutvecklande säljare till Cybercom!

Är du en Maker of tomorrow? Vill du jobba på ett av Nordens största bolag inom IT och kommunikationsteknik? Då skall du definitivt läsa vidare om tjänsten som affärsutvecklande säljare på Cybercom.

Om företaget:

Cybercom är ett IT-konsultbolag som idag är ett av Nordens största inom IT och kommunikationsteknik. Bolaget grundades 1995 och man är idag ca 1300 anställda fördelat på fem länder. Deras expertisområden är allt från IoT och Digitalisering till Cloud- och säkerhetstjänster. Cybercom erbjuder innovativa, säkra och hållbara lösningar där man hjälper sina kunder att fånga digitaliseringens möjligheter. Via sin tekniska expertis utvecklar man nya affärsmodeller, omvandlar produkter till tjänster samt kopplar ihop människor, maskiner och tjänster för att de ska jobba smidigare tillsammans. Man arbetar bland annat med kunder såsom IKEA, Ericsson, Volvo, Sony Mobile m.fl.

Arbetsbeskrivning:

Cybercom söker en prestigelös affärsutvecklande säljare till kontoret i Malmö. Det primära arbetsområdet kommer vara Skåne, där du bearbetar både små och stora samt nya och befintliga kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen där du utmanar och utvecklar dina kunder för att identifiera nya affärsmöjligheter. Du jobbar nära dina kollegor och bollar nya idéer för att förbättra affären för kunden. När du sålt in en ny affärsmodell, strategi eller lösning tar Cybercoms IT-konsulter över för att därefter utveckla och testa de nya tjänsterna, lösningarna som man tagit fram.

Kriterier för tjänsten:

Som person är du social, har en god samarbetsförmåga och ett genuint intresse av försäljning. Du drivs av att utveckla och skapa långsiktiga affärsrelationer. Vidare är du en relationsbyggare som inte är rädd för att komma med nya idéer till kunden, men även internt till Cybercom. Dessutom har du ett professionellt och affärsmässigt agerande, vill gärna visa vägen och motiveras av att driva företaget framåt.

  • Du är flytande i svenska och engelska, både tal och skrift.
  • Du har några års erfarenhet av B2B-försäljning, gärna mot större företag.
  • Du har en teknisk förståelse och ett stort intresse inom området.
  • Du besitter en affärsmässig mognad.
  • Du är en relationsbyggare ut i fingerspetsarna.
  • Du har B-körkort.

Har du tidigare bakgrund inom IT/teknik, tidigare arbetat på större bolag eller arbetat på någon av Cybercoms kunder så är det självklart meriterande, men inget krav. Likaså om du har tidigare erfarenhet av att sälja konsultlösningar alternativt har dokumenterad utbildning inom sälj, retorik eller kommunikation.

Villkor:

Du kommer vara del av en mångkulturell arbetsplats med högt i tak och du utgår från fantastiska lokaler med utsikt över Dockan i Malmö. Man erbjuder en attraktiv fast lön och provision. Arbetstiden är vanliga kontorstider 8.00-17.00 med möjlighet till viss flex. Utöver ovan är man kollektivavtalsanslutna, erbjuder bra tjänstepension, friskvård och förmånlig föräldraledighet mm.

Annonsen publicerades 2019-11-12 och anställningen finns i Malmö