« Tillbaka till listan med lediga jobb

Analytisk Account Manager till Decimalen

Är du en driven säljare med bakgrund inom ekonomi eller inköp? Vill du vara med på en spännande resa och sätta bolagets unika tjänster på marknaden? Då är du kanske den vi söker till tjänsten som Account Manager på Decimalen!

Om Företaget:

Decimalen är ett snabbt växande företag som specialiserat sig på att utveckla och effektivisera den offentliga sektorns inköp. Man erbjuder skräddarsydda tjänster och ett komplett system för inköp, kontroll och uppföljning till kunder över hela Sverige. I nära samverkan med sina kunder bidrar man till att organisationer inom den offentliga sektorn kan göra informationen transparent, få kontroll och man underlättar för kostnadseffektiva och hållbara val genom inköpsoptimering och smarta system.

Dina Arbetsuppgifter:

Arbetet som Account Manager innefattar att prospektera och bearbeta nya kunder inom offentlig sektor såsom, kommuner, myndigheter, landsting, statliga verk, och kommunala bolag. Du arbetar självständigt och målfokuserat samt sköter hela affären från första samtal till signerat avtal, detta görs oftast med upphandlingsansvarig eller ekonomiansvarig. En affär har ofta en säljcykel på två – fyra månader och du har hela Sverige som arbetsyta. Arbetet kommer även innebära en del övernattningar. Kontoret är just nu beläget i WTC Västrahamnen, men kommer inom kort flytta till Mårtenstorget i centrala Lund.

Kriterier för tjänsten:

  • Du bör ha relevant utbildning inom t.ex. inköp, ekonomi eller juridik, gärna kopplat till tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Minst två års erfarenhet där du arbetat självständigt med B2B försäljning och gärna mot offentlig sektor eller myndighet.
  • Du ska vara strukturerad, analytiskt och ha en stark drivkraft av att utveckla långsiktiga affärsrelationer.
  • Du ska ha mycket goda kunskaper att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
  • Starkt meriterande är det om du har tidigare erfarenhet av inköpsprocesser eller av lagen om offentlig upphandling är ett stort plus.
 

Lön och villkor:

Man erbjuder en bra fast lön + provision. Arbetsomfattningen är heltid med vanliga kontorstider mån – fre. 08:00 -17:00, och arbetet kommer innebära ca 5–10 övernattningar/månad.

Övriga förmåner: Tjänstebil, dator, telefon och mycket goda utvecklingsmöjligheter.

 

Annonsen publicerades 2019-04-05 och anställningen finns i Malmö