« Tillbaka till listan med lediga jobb

B2B Account Manager med vinnarskalle inom IT och telecom

Är du en driven vinnarskalle med stort resultatfokus? Har du dessutom en skön personlighet och vet hur man bygger relationer med kunder så är det ännu bättre. Vill du även ha möjlighet till stora karriärmöjligheter och vara en del av ett vinnande team som drivs av framgång så är du den vi söker!

Om företaget

Företaget har funnits sedan 1995, har en stark entreprenörsanda och eftersträvar alltid att bli bättre på alla nivåer. I dagsläget så är de 470 anställda över hela Sverige som samtliga bidrar till att skapa lösningar och möjligheter på en unik arbetsplats.

Dina Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Account Manager kommer vara att ta hand om redan befintliga kunder men självfallet även nykundsbearbetning. Dina huvudsakliga kunder är små till medelstora företag inom alla branscher och segment. Din främsta arbetsuppgift är att saluföra företagets IT- och telecomlösningar för att hjälpa företagen att hantera sin IT miljö, samt att utveckla kunderna inom de övriga tjänsteområdena som bolaget tillhandahåller. Det är viktigt att du lägger stor vikt i att bygga långsiktiga relationer med kunderna och att du värdesätter arbetsteamets insats.

Kriterier för tjänsten

  • Du har minst 3 års erfarenhet från uppsökande försäljning.
  • Du älskar att göra affärer!
  • Du är strukturerad, nytänkande och lösningsorienterad.
  • Du är en social och utåtriktad som person.
  • Du är tävlingsinriktad.
  • B-körkort

Teamkänslan på bolaget är väldigt viktig och man gör mycket aktiviteter tillsammans för att utveckla och stärka teamet. Exempel på detta är kontinuerliga interna utbildningar, resor mm. Vidare så ser vi att du som söker är ödmjuk, självgående och har en vinnarmentalitet med ambition att utvecklas inom bolaget.

Lön och villkor

Bra fast lön plus rörliga incitament. Arbetstiderna är vanliga kontorstider och du har möjlighet till tjänstebil. Utöver det så finns det mycket bra utvecklingsmöjligheter, friskvård och tjänstepensionslösningar.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök då via länken nedan!

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-09-25 och anställningen finns i Malmö