« Tillbaka till listan med lediga jobb

B2B-säljare av unika säkerhetslösningar

Vill du vara med och revolutionera säkerhetsbranschen? Älskar du att göra affärer och gå på avslut? Då föreslår jag att du läser vidare!

Om företaget

Företagets affärsidé är idag en unik säkerhetslösning som utvecklats av dess grundare. Med bakgrund från världens största bevakningsföretag var man frustrerad över att trots utökade väktarrundor drabbades kunderna ändå av inbrott och skadegörelse. Något som var minst lika frustrerande var de onödiga kostnader som kunderna fick betala när fellarm orsakat utryckningar på grund av att ”intelligensen” inte fanns i övervakningen. Med det egenutvecklade bevakningssystemet ersätter man ronderande väktare samtidigt som man minimerar antalet fellarm. Lösningen möjliggör även övervakning av gigantiska områden i realtid oavsett väder och ljusförhållande. Man har kort och gott skapat ett teknologiskt nytänkande i en väldigt föråldrad bransch.

Arbetsuppgifter

Du kommer att sköta hela säljprocessen, från prospektering till signerat avtal med kund. Lösningen du säljer är unik i branschen och bara din fantasi sätter stopp för vilka verksamheter som kan tänkas behöva denna säkerhetslösning. Du förväntas hålla en hög aktivitet i mötesbokning för att sedan ta ansvar för och ge kunden bästa möjliga upplevelse och presentation av lösningen. Det du älskar mest, och förväntas göra ofta, är att skriva avtal med kunden och hjälpa dem ombord för en tryggare framtid!

Kriterier för tjänsten

  • Du älskar försäljning och är inte blyg för att stänga affären
  • Du har relevant erfarenhet av B2B-försäljning med goda resultat
  • Du gillar att jobba med lösningsorienterad försäljning
  • Du vill behålla dina kunder och utveckla relationen med dem
  • Din naturlag är att alltid leverera över förväntningar
  • Du är duktig på att motivera och driva dig själv framåt
  • Du är redo att satsa fullt ut för att ta din säljkarriär till nästa nivå

Lön och villkor

Du erbjuds fast lön + provision. Självklart finns tjänstebil, friskvårdsbidrag och annat smått och gott.

Är det dig vi beskriver? Sök då tjänsten via länken nedan!

  ANSOKAN    

Annonsen publicerades 2019-07-30 och anställningen finns i Malmö