« Tillbaka till listan med lediga jobb

Backend-utvecklare till MyMoney

mymoney-logo-2Är du en vass backend-utvecklare som vill till ett trivsamt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Gillar du dessutom variationen av att jobba självständigt samt i grupp? Vill du kunna få utrymme att ta egna initiativ och prova egna ideér? Då är detta tjänsten för dig!

Om företaget:

MyMoney är specialiserade på billån och deras ambition är att det inte ska vara komplicerat eller omständligt att finansiera sin drömbil. De skräddarsyr finansieringslösningar till privatpersoner där bilköpet ska vara såväl prisvärt som flexibelt. MyMoney tillämpar onlineverktyg där såväl privatpersoner som samarbetspartners i form av bilhandlare där man med enkelhet ansöker om ett billån.

MyMoney fokuserar på att generera service av högsta kvalité och målsättningen är att vara lite bättre, lite enklare och framförallt bäst på billån. Bolaget grundades av personer med lång erfarenhet av att driva och utveckla finansbolag vilket gör att det mer eller mindre osar kompetens och passion i lokalerna.

Arbetsuppgifter:

Som utvecklare hos MyMoney så kommer du ingå i ett team på 3 personer och fokusera mestadels på backend-utveckling för PHP-ramverket Laravel. Du kommer att vara en viktig del till MyMoneys framfart och uppbyggnaden av interna system, hemsida och kundportal. Det kommer att erbjudas stort utrymme för egna idéer och initiativ så för dig med kärlek till yrket och mycket drivkraft så är detta perfekta tjänsten för dig.

Krav:

  • Erfarenhet av PHP-ramverket Laravel.
  • Kunskap om MySQL-databaser och hur dessa byggs upp.
  • Vana från AWS(Amazon Web Services) – både sätta upp samt underhåll.
  • Du trivs med att diskutera lösningar & jobba i grupp.
  • Du är självgående och tar egna initiativ.

Meriterande om du dessutom:

  • Har intresse/erfarenhet av frontend-utveckling.
  • Har använt Vue eller React/Angular.
  • Gillar och hanterar TDD (Test Driven Development).

Villkor:

Du erbjuds fast lön samt andra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsavsättningar mm.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-03-27 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook