« Tillbaka till listan med lediga jobb

Dansktalande säljare av porslin, glas och designprodukter

Är du en vass relationsskapare? Vill du arbeta med endast varma kunder? Talar du dessutom flytande Danska och är som bäst när du får bearbeta befintliga kunder? Då ska du definitivt fortsätta läsa!

Om företaget

Bolaget är ett av Nordens största företag när det kommer till försäljning av porslin, glas och hemdekoration till privatpersoner. Deras framgångsrecept har varit att alltid förmedla exceptionDansktalande säljare av smycken och designprodukter ellt god service till sina kunder, samt att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Detta sammantaget har lett till att företaget idag omsätter närmare 300 miljoner om året.

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare på företagets malmökontor kommer du att arbeta mot danska privatkunder. Telefonen kommer vara din bästa vän när du kontaktar företagets befintliga kunder som på ett eller annat sätt redan visat ett intresse för produkterna. Detta gör det lättare att såväl sälja som att merförsälja företagets olika produkter.

Kvalifikationer för att lyckas

  • Du talar flytande Danska
  • Du har tidigare erfarenhet som säljare
  • Du är lyhörd, snabbtänkt och driven
  • Du gillar att tjäna pengar och arbeta under förmånliga arbetstider

Villkor

Tjänsten är på 30 timmar i veckan med möjlighet till viss flexibilitet. Garantilön samt en mycket attraktiv provision erbjuds!

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2019-01-18 och anställningen finns i Malmö