« Tillbaka till listan med lediga jobb

Digital marknadsförare med stora utvecklingsmöjligheter

mymoney-logo-2Är du en analytisk digital marknadsförare som förstår hur man driver trafik, engagerar och konverterar besökare? Uppskattar du att få testa egna ideér och strukturera upp hur man arbetar med digital marknadsföring? Då är detta tjänsten för dig!

Om företaget:

MyMoney är specialiserade på billån och deras ambition är att det inte ska vara komplicerat eller omständligt att finansiera sin drömbil. De skräddarsyr finansieringslösningar till privatpersoner där bilköpet ska vara såväl prisvärt som flexibelt. MyMoney tillämpar onlineverktyg där såväl privatpersoner som samarbetspartners i form av bilhandlare där man med enkelhet ansöker om ett billån.

MyMoney fokuserar på att generera service av högsta kvalité och målsättningen är att vara lite bättre, lite enklare och framförallt bäst på billån. Bolaget grundades av personer med lång erfarenhet av att driva och utveckla finansbolag vilket gör att det mer eller mindre osar kompetens och passion i lokalerna.

Arbetsuppgifter och Kriterier:

Du kommer att bygga upp den digitala marknadsföringen från grunden, vilket innebär att du behöver ha ett strategiskt och högst analytiskt fokus. Du har massor av egna ideér om hur man kan jobba med den digitala marknadsföringen men förväntas även vara orädd nog att testa nya saker för att visa i slutändan kunna uppvisa goda resultat.

Du har stenkoll på hur man driver trafik till hemsidor, men framförallt hur man engagerar och konverterar besökarna. Att jobba med content marketing är något du gjort tidigare och tror stenhårt på. För att lyckas i tjänsten behöver du förkunskaper inom webb, SEO, olika analysverktyg samt en hel del driv, inspiration och ideér. Så småningom kommer du att få fler kollegor i marknadsteamet, hur lång tid det tar beror bara på hur väl dina strategier faller ut.

Krav:

  • Du är analytisk, strategisk, orädd och idérik.
  • Du har tidigare jobbat som digital marknadsförare.
  • Du har tydliga tankar om hur bygger en digital närvaro.
  • Du har förkunskap inom SEO, SEM och webb.
  • Du trivs att jobba med content marketing.
  • Du vet hur man driver trafik och redovisar det på ett enkelt sätt.
  • Du är självgående och tar egna initiativ.

Villkor:

Du erbjuds fast lön samt andra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsavsättningar mm.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-04-03 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook