« Tillbaka till listan med lediga jobb

Digitalbyrån KAN söker en försäljningschef över nytt affärsområde

kan-logo-4Är du den operativa försäljningschefen som brinner för digitala lösningar? Är du dessutom en lyhörd person med erfarenhet av att driva affären från start till mål och vill arbeta på en av Malmös coolaste arbetsplatser, då kan du vara rätt person för tjänsten.

Om KAN

KAN bildades 2005 och är den största och bredaste digitalbyrån i södra Sverige. Kunder som KAN arbetar med nationellt som internationellt är Sony Mobile, Tetra Pak, E.ON, Ikano, Yves Rocher, Nestlé, Ikea, BoKlok, Midroc, Scandinavian Resort och Malmö Stad. 2015 blev KAN utsedda till Årets Byrå inom kategorin digitala byråer. På KAN jobbar ca 85 personer allt från strateger till konceptutvecklare, UX och design, copy, sociala media-specialister, till tech och analys. I december 2015 förvärvade KAN byrån Good Old och i slutet av 2016 fick KAN en ny delägare, Egmont. KAN är i expansiv fas och har som vision att öka från 85 anställda till 150 inom de närmaste fem åren, omsättningen för 2016 uppgick till ca 60 MSEK.

Dina Arbetsuppgifter

Som operativ försäljningschef på KAN så kommer den huvudsakliga arbetsuppgiften vara att etablera KAN´s nysatsning på den svenska marknaden. Du har erfarenhet av att arbeta under eget ansvar, driva affären framåt, sätta upp mål och nå resultat. Som person är du en naturlig ledare som entusiasmerar dina kollegor, är strukturerad och duktig på att hålla deadlines. Vidare förväntas du som säljchef att driva dina egna affärer från start till mål och över tid så kommer du metodiskt bygga upp ditt säljteam.

Kriterier för tjänsten

  • Du har erfarenhet av ledande roller.
  • Du har drivet och älskar att göra affärer.
  • Lösningsorienterad till tusen.
  • Du talar och skriver fläckfri svenska och engelska.
  • En relationsbyggare av rang.
  • Har du ett väl etablerat nätverk ses detta som en klar fördel.
  • Du bör ha goda kunskaper inom SEO/SEM, link-buildning, googles portfölj (främst Adwords), e-commerce och är en fena när det kommer till sociala medier.

Talar du dessutom danska så är detta meriterande.

Lön och villkor

En bra fast lön med möjlighet till bonus. Arbetstiderna är generellt kontorstid 8–17 men man har flextid för att få ihop vardagen på bästa sätt. Man utgår från ett topprenoverat kontor i Malmö och som anställd på KAN så har man gentila förmåner.

Sök tjänsten via länken nedan!

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-06-11 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook