« Tillbaka till listan med lediga jobb

Driven fältsäljare av elektronikkomponenter

bejoken-logoÄr du en driven och målmedveten säljare som älskar att göra affärer? Är du tekniskt intresserad och lösningsorienterad? Då är det kanske du som är Bejokens nya stjärnsäljare! 

Om Bejoken

Bejoken grundades redan 1962 och är idag verksamma inom import och distribution av elektronikkomponenter till teknikindustrin. Man hanterar i dagsläget ca 60.000 olika artiklar, men produktsortimentet växer ständigt beroende på marknadens krav. Man lagerför ett bassortiment som innehåller de flesta komponenter som kunderna efterfrågar samtidigt som man kan erbjuda allt från specialartiklar och säkerhetslager till kritiska komponenter. Man erbjuder även konsignationslager ute hos kunden i de fall kunden ser det som en lämplig lösning.

Huvudkontoret ligger i Malmö och man befinner sig just nu i en expansiv fas då man ser möjligheten att ta ytterligare marknadsandelar. Man jobbar både med nationella och multinationella företag i blandad storlek.

Dina Arbetsuppgifter

Som säljare på Bejoken blir du ansvarig för att vårda och utveckla en befintlig kundstock, men självklart kommer du även bearbeta nya kunder för att utöka portföljen. Din region sträcker sig upp till Stockholm men fokus kommer initialt ligga på Skåne med angränsande län då denna marknad är relativt obearbetad i dagsläget. Du kommer jobba nära ett team med innesäljare som stöttar dig med det administrativa, detta för att ditt fokus främst skall ligga på att vara ute hos kunderna och göra affärer.

Kriterier för tjänsten

  • Du är resultat- och målinriktad.
  • Du har en god förhandlingsförmåga och har erfarenhet av teknisk försäljning.
  • Du är en social och utåtriktad person som älskar att göra affärer.
  • Du har jobbat med B2B-försäljning i minst två år.
  • Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Självklart är det meriterande om du har erfarenhet från branschen, men det inget krav. Har du däremot en grym personlighet så kan du komma väldigt långt.

Lön och villkor

Man erbjuder en bra fast lön, självklart även tjänstebil, friskvård, tjänstepension, mm. Arbetstiden är vanliga kontorstider måndag till fredag.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-09-20 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook