« Tillbaka till listan med lediga jobb

Driven säljkoordinator till nytänkande säkerhetsföretag

Är du en driven, strukturerad och självgående säljkoordinator? Är du sugen på en ny och spännande roll där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med bolaget? Då är det kanske dig vi söker!

Om Företaget

Företagets affärsidé är idag en unik säkerhetslösning som utvecklats av dess grundare. Med bakgrund från världens största bevakningsföretag var man frustrerad över att trots utökade väktarrundor drabbades kunderna ändå av inbrott och skadegörelse. Något som var minst lika frustrerande var de onödiga kostnader som kunderna fick betala när fellarm orsakat utryckningar på grund av att ”intelligensen” inte fanns i övervakningen. Med det egenutvecklade bevakningssystemet ersätter man ronderande väktare samtidigt som man minimerar antalet fellarm. Lösningen möjliggör även övervakning av gigantiska områden i realtid oavsett väder och ljusförhållande. Man har kort och gott skapat ett teknologiskt nytänkande i en väldigt föråldrad bransch.Kontoret är baserat i Höllviken men då man befinner sig i en expansiv fas letar man redan efter nya större lokaler.

Dina Arbetsuppgifter

Som säljkoordinator är din främsta arbetsuppgift att förse företagets säljare med kvalificerade bokade möten. Detta gör du genom att prospektera potentiella kunder, ”pitcha in” ett första möte och därefter även koordinera säljarnas besök. Du ansvarar dessutom för att förbereda det underlag som säljaren kan tänkas behöva inför kundbesöket, det kan röra sig om allt från geografiska förutsättningar till satellitbilder och kartor. Utöver ovan löser du även en hel del administrativa arbetsuppgifter såsom kontakten med olika kreditbolag för kreditsäkring mm. Kort och gott kommer du agera som spindeln i nätet på kontoret.

Kriterier för tjänsten

  • Du har gedigen erfarenhet från telefonförsäljning eller mötesbokning.
  • Du behärskar svenska språket bra i både tal och skrift.
  • Du är duktig på att bygga relationer och är social av naturen.
  • Du är ytterst strukturerad och noggrann i ditt arbete.
  • Du har en ödmjuk attityd och en prestigelös inställning.
  • B-körkort

Då man växer så det knakar finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter, har du hungern att lyckas kan du dessutom påverka både din lön och din arbetsroll. Självklart är det meriterande om du har arbetat med liknande administrativa uppgifter tidigare, men det är inget krav.

Lön och villkor

Tjänsten är på heltid med vanliga kontorstider måndag till fredag 08.00 – 17.00 möjlighet till viss flex. Man erbjuder fast lön och provision samt övriga förmåner såsom friskvård, tjänstepension, mm.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-09-26 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook