« Tillbaka till listan med lediga jobb

Driven teknisk säljare till Great Agency

Är du säljaren som har koll på teknik och lösningsbaserad försäljning? Brinner du för design, webb- och systemlösningar samtidigt som du har en känsla för helheten, ja då är du den vi söker!

Om Great Agency:

Great Agency är en webb- och designbyrå som skapar möjligheter för små och medelstora bolag att växa. Genom att leverera tekniska, kreativa och strategiska lösningar bidrar Great med värde för kunden. Oavsett utmaning.

Great består av ett gäng talangfulla utvecklare, ux-designers, art directors, marknadsförare, copywriters och account managers som alla arbetar syftesdrivet med starka idéer.

Dina Arbetsuppgifter:

Som teknisk säljare ingår du i ett säljteam på fyra personer, visionen är att växa till det dubbla inom ett par år. I din roll som teknisk säljare skall du stötta dina kollegor i affärerna och driva de mer tekniska säljprocesserna. Du skall aktivt bearbeta kunder för att bygga upp en stark och affärsmässig relation sinsemellan samtidigt som du ser till att kunden vårdas och utvecklas över tid. Du arbetar mot budget och tydligt uppsatta mål och rapporterar direkt till försäljningschefen.

Kriterier för tjänsten:

  • Du har erfarenhet från uppsökande försäljning.
  • Du drivs av att utveckla relationer och bygga långsiktiga resultat.
  • Du är en social och utåtriktad som person.
  • Du har erfarenhet från teknisk försäljning.
  • Du har förmågan att kunna se helheter och lösningar.
  • B-körkort

Det är mycket meriterande om du redan hunnit etablera ett eget nätverk, men det är inget krav.

Lön och villkor:

Bra fast lön plus provision. Arbetstider är vanliga kontorstider. Utöver det så finns det mycket bra utvecklingsmöjligheter samt andra förmåner såsom friskvård, mm.

Annonsen publicerades 2019-07-30 och anställningen finns i Malmö