« Tillbaka till listan med lediga jobb

Engagerad rekryterare till Worq

Framgångståget WORQ växer så det knakar och vi har nyligen flyttat till nya lokaler, därför behöver vi nu utöka vår personalstyrka med fler kompetenta rekryterare. Gillar du att ha många bollar i luften? Är du en "doer" som älskar att ta eget initiativ och ansvar? Har du arbetat med rekrytering tidigare? Perfekt, då kanske vi är din nästa arbetsgivare!

Om oss

Worq är ett rekryteringsbolag som har specialiserat sig på alla typer av säljtjänster, därför är vi också bäst på att tillsätta säljare, så är det! Det kan vara innesäljare, fältsäljare, Key Account Managers, försäljningschefer, kort och gott allt inom försäljning - vi löser det!

Vi är utöver det en attraktiv arbetsgivare för dig som tycker om att göra affärer och att utvecklas. Hos oss får du möjlighet att ta egna initiativ och ansvar. Vi är ytterst kompetenta och professionella men det är lika viktigt för oss att ha kul tillsammans på jobbet, något som visat sig vara en bidragande orsak till vår framgång.

Dina arbetsuppgifter

Som rekryterare på Worq kommer du att ha eget ansvar för hela rekryteringsprocessen vilket innebär möte hos kund för att sätta en kravprofil, annonsering, CV-urval, search, intervjuer och referenstagning. Du kommer driva flera rekryteringsprocesser parallellt och arbetar väldigt nära dina kunder, vilket innebär att du även ansvarar för merförsäljning.

Du kommer ges stort eget ansvar med goda möjligheter att både påverka både din lön och din utveckling i företaget. Som rekryterare ingår i ett team med flera rekryterare och en rekryteringsansvarig där alla arbetar mot en gemensam budget. Du får en grundutbildning gällande våra rekryteringsprocesser och vår bransch i stort.

Kriterier för tjänsten

  • Du är en social och positiv person
  • Du älskar ansvar och att arbeta mot uppsatta mål
  • Du talar och skriver bra svenska
  • Du har en akademisk examen inom närliggande område
  • Du har minst ett par års arbetslivserfarenhet inom service/försäljning på hel- eller deltid
  • Det är meriterande om du tidigare har arbetat som rekryterare, konsultchef eller researcher

Lön och arbetstider

Fast lön + provision som baseras på hela rekryteringsteamets resultat. Arbetstiden är vanliga kontorstider, måndag till fredag.

Är det kanske vi som är din nästa arbetsgivare? Sök tjänsten via länken nedan!

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2019-06-01 och anställningen finns i Malmö