« Tillbaka till listan med lediga jobb

Erfaren säljare av molntjänster till Fordonsdata

Fordonsdata loggaHar du stenkoll på cloud-lösningar? Är du en driven och ansvarstagande teamplayer? Toppen, då är du förmodligen Fordonsdatas nya specialistsäljare av molntjänster! 

Om företaget:

FordonsData Nordic AB är ett IT-företag som förser fordonsbranschen med kompletta affärssystem. Man erbjuder helhetslösningar som omfattar programvara, hårdvara, projektledning, utbildning, installation och support. Med en satsning på märkesanpassningar i systemen kan man idag stoltsera med att man är den största leverantören av såväl affärssystem och säljstödsystem mot fordonsbranschen i Sverige.

Man levererar en rad olika systemstöd för märken såsom BMW, Citroën, Fiat Group, Honda, Hyundai, Kia, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Toyota, Subaru och Ford Motor Company m.fl. Totalt sett används systemen hos över 700 kunder med cirka 8 000 användare, men då målsättningen är att fortsätta växa breddar man nu portföljen med vad man själva kallar för CIS eller Cloud Infrastructure Services. Detta innebär att man driftar kundens hela IT-plattform, d.v.s. inte bara sina egna system. Man blir en totalleverantör med full support på hela IT-miljön som dessutom har spetskompetens på alla de branschspecifika systemen som används i verksamheten.

Arbetsuppgifter:

Som cloud- eller molnsäljare kommer du framförallt att arbeta med bolagets befintliga kundstock för att sälja in molntjänsten CIS. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen av CIS-tjänsten, men då kunden redan har en kontaktperson kommer du delvis att samköra affären med ansvarig säljare i rollen som specialistsäljare av molntjänsterna. Du utgår från huvudkontoret i Lund, men då tjänsten innebär både inne- och uteförsäljning över hela landet får du räkna med en del resor och en eller två övernattningar i månaden. Du driver dina säljprojekt från första kontakt med god dokumentation, uppföljning och återkoppling.

Kriterier:

  • Du är social av naturen och älskar att möta nya människor.
  • Du har goda försäljningsresultat i ryggen och brinner verkligen för att göra affärer.
  • Du har såväl erfarenhet som ett genuint intresse av IT-, drift-, och molnlösningar.
  • Du älskar att bygga goda långvariga kundrelationer.
  • Du är strukturerad ut i fingerspetsarna.
  • Du är enormt målinriktad och ger inte upp av ett ”nej”.

Förutom ovan så är du kommunikativ, har god presentationsteknik och alltid en professionell inställning, samtidigt som du gillar utmaningar och drivs av att nå dina mål. För att lyckas i tjänsten är det även viktigt att du är uthållig, har förmågan att hålla fokus på målet och vara en bra ”team player” med sälj- och IT-avdelningarna.

Villkor:

Förutom en riktigt spännande tjänst erbjuder man fast lön, årsbonus och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Andra förmåner som ingår är bl.a. friskvårdsbidrag, privat sjukvårdsförsäkring, rikskort, tjänstebil och pensionsavsättningar mm. Arbetstiden är vanliga kontorstider 8.00-17.00.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-07-09 och anställningen finns i Lund