« Tillbaka till listan med lediga jobb

Försäljningschef till SportAdmin

sportadmin-logoHar du dokumenterad erfarenhet av att bygga, driva och utveckla säljorganisationer? Vill du jobba med Sveriges vassaste system som riktar sig mot idrottsföreningar? Då skall du definitivt läsa vidare om tjänsten som försäljningschef på SportAdmin.

Om företaget:

SportAdmin levererar en mjukvara anpassad för idrottsföreningar, där de kan hantera all administration på ett och samma ställe. Den snabba och överskådliga funktionaliteten sparar föreningar både tid och pengar som kan användas till att utveckla verksamheten istället. Ända sedan starten 2005 har fokus legat på att leverera en så komplett plattform som möjligt vilket resulterat i att man idag är Sveriges största leverantör av intern medlemshantering för idrottsföreningar. Utöver själva medlemshanteringen så innehåller systemet en mängd olika smarta funktioner såsom närvaroregistrering, bokningsfunktioner, faktura- och korthantering mm.

Då bolaget växer så det knakar går man nu in i nästa fas som innebär en flytt till fantastiska nyrenoverade lokaler i hjärtat av Malmö, samt att man behöver stärka upp försäljningsavdelningen med en hungrig och rutinerad försäljningschef.

Arbetsbeskrivning:

Du börjar givetvis med en grundlig genomgång av systemet, känner in företagskulturen och bekantar dig med dina nya kollegor. När du väl börjar bli varm i kläderna och känner att du börjar få koll, ja då är det dags att lyfta försäljningen mot nya höjder. Det blir din uppgift att leda och strukturera upp hela säljavdelningen, dvs. sätta rutiner, strukturer, budgetar och säljmål. Efterhand som bolaget växer är det även du som skall fylla på med flera vassa säljare i ditt team. Du kommer att rapportera direkt till VD, men även sitta med i ledningsgruppen då det är du som har det fulla ansvaret för din avdelning. Då man bearbetar idrottsföreningar över hela landet kommer tjänsten innehålla en viss del resor.

Kvalifikationer:

Väldigt enkelt, du är en Försäljningschef med både engagemang och erfarenhet av att bygga en framgångsrik säljorganisation. Du är inte blyg för att föregå med gott exempel och snurra ett antal egna kunder, samtidigt som du genomför sambesök och aktiviteter tillsammans med dina säljare för att hålla dig nära marknaden.

Vidare ser vi att du:

  • Har minst tre års erfarenhet från säljledning eller liknande.
  • Är noggrann och strukturerad i ditt arbete.
  • Har en teknisk förståelse.
  • Är en lagspelare som vårdar dina kunder och medarbetare på bästa sätt.
  • Har ett knivskarpt affärssinne och höga målsättningar med förmåga att motivera medarbetarna.
  • Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Har du erfarenheter från föreningslivet och/eller ett stort sportintresse är det självklart meriterande, men absolut inget krav.

Villkor:

SportAdmin erbjuder en fantastiskt utmanande och spännande arbetsplats och möjligheten att vara med om en riktigt rolig resa. För tjänsten erbjuder man en fast och rörlig lön, fantastisk utsikt över Malmös mest centrala delar, och självklart underbara kollegor.

Är du rätt man/kvinna för jobbet?!

ANSOKAN  

Annonsen publicerades 2018-05-08 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook