« Tillbaka till listan med lediga jobb

Försäkringssäljare till Moderna Försäkringar

Moderna_Logo_Basic_SE_Single_Small_CMYKPå uppdrag av Moderna Försäkringar söker vi nu tävlingsinriktade innesäljare av försäkringar till deras kontor i Malmö. Du kanske pluggar och vill tjäna extrapengar? Eller vill du jobba deltid med chans att tjäna lika mycket som om du haft ett heltidsarbete? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om företaget:

Moderna Försäkringar är en slagkraftig och nytänkande utmanare på den svenska försäkringsmarknaden. De är en aktör som både tänker och agerar annorlunda än sina konkurrenter genom att ständigt utveckla nya tjänster och anpassade försäkringslösningar för att passa såväl det moderna företaget som individen.

Arbetsbeskrivning:

Som innesäljare  kommer du att ringa till utvalda kunder för att se över deras nuvarande försäkringslösning och sälja in en helhetslösning som motsvarar kundens behov. För att lyckas med detta krävs att du är en tävlingsmänniska med eget driv som älskar högt tempo och trivs i en kreativ miljö.

Anställningen är på deltid, Måndag till Torsdag mellan 17:00-21:00.

Man erbjuder en fast grundlön (enligt kollektivavtal) plus en väldigt lukrativ provision. För rätt person finns till och med möjlighet att tjäna lika mycket på fyra timmar, fyra dagar i veckan, som man normalt sett tjänar på en heltidstjänst.

Det man ger dig:

  • En ingående utbildning om företagets försäkringar och grundläggande försäljningsteknik. Ja, du har givetvis betalt under utbildningen.
  • En nytänkande arbetsplats och ett superfräscht kontor (med havsutsikt).
  • Ett ypperligt tillfälle att tjäna bra pengar vid sidan om dina studier.
  • Goda möjligheter att klättra i säljkarriären.
  • Väldigt goda lönevillkor.

Det man kräver av dig:

  • Att du är driven, hungrig, målinriktad och sugen på en säljkarriär. På riktigt!
  • Att du alltid sätter kunden i centrum och levererar bästa tänkbara service.
  • Att du älskar att göra affärer och att tjäna pengar.

Det är meriterande om du har arbetat med telefonförsäljning tidigare, det är dock inget krav då man börjar sin anställning med en utbildning i försäkringskunskap och försäljningsteknik. Därefter arbetar man med aktiv coachning på säljgolvet och fortlöpande utbildningar för att utveckla försäljningen ytterligare.

Stämmer ovanstående in på dig?

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2019-07-20 och anställningen finns i Malmö