« Tillbaka till listan med lediga jobb

Driven säljare av finansiella tjänster

invoice-finance6Är du en driven säljtalang som vill utvecklas i en spännande säljroll? Trivs du i en miljö där det är högt i tak och stort fokus på försäljning?  Då bör du definitivt läsa vidare om tjänsten som säljare hos Invoice Finance! 

Om företaget

Invoice Finance arbetar med finansiella tjänster mot företag såsom fakturabelåning, fakturaköp och inkassohantering. Man arbetar stenhårt med att kunna erbjuda marknadens bästa villkor och högsta kvalitet, och visionen är att man ska vara ledande inom finansiering och administration av kundfordringar genom hög kundnöjdhet och effektiva lösningar.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som föredrar att ha telefonen som ditt arbetsredskap och känner dig väldigt bekväm med det. Att vara stolt över att vara säljare och att få jobba med några av branschens mest attraktiva tjänster ser du som ett privilegium. Du är orädd i din approach och prestigelös i ditt sätt att agera då stort fokus är långsiktiga kundrelationer. Du har inga som helst problem med att kavla upp ärmarna och anamma ”learning by doing”. Det kommer att ges stor frihet under ansvar i din roll och för  att lyckas krävs det att du är en hunter ut i fingerspetsarna.

Egenskaper

  • Du har minst två års erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon B2B.
  • Du är en prestigelös hunter med stor målmedvetenhet.
  • Du vill jobba i ett högt tempo med attraktiva tjänster.
  • Du är seriös, tar ansvar för att leverera resultat och gillar när det är högt i tak.

Har du dessutom erfarenhet från försäljning av finansiella tjänster är det ett plus men absolut inget krav.

Villkor

Du arbetar mån-fre 07:00-16:00 med möjlighet till flex. Självklart utbildas du i alla tjänster som företaget erbjuder och man erbjuder en fast lön + provision.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-09-12 och anställningen finns i Malmö