« Tillbaka till listan med lediga jobb

Innesäljare av digitala tjänster på Galore

galorelogoHar du kommit fram till att försäljning är din grej? Är på jakt efter ett spännande och utvecklande säljjobb? Då skall du definitivt söka jobbet som innesäljare på Galore!

Om företaget:

MML Media AB är ett mediehus som publicerar tidningen Galore Weekend och affärsmagasinet Galore Business. Galore Weekend har funnits på marknaden sedan 2006 och är ett välkänt varumärke i regionen med en väletablerad position på marknaden. Från 2014 har bolaget dessutom börjat arrangera populära event såsom Galore After Work och Galore Business Network. Denna typen av event är utmärkta forum för kunderna att vidga sina nätverk eller visa upp sina produkter. Utöver ovan nämnda produkter utvecklar bolaget nu för fullt den digitala kanalen Galore Anytime, vilket i sin tur har lett till att man behöver utöka säljstyrkan rejält under 2018.

Arbetsuppgifter:

Som innesäljare kommer du arbeta med försäljning av den nya digitala satsningen Galore Anytime. Huvudfokus kommer initialt vara på två av tjänsterna Nöjeskalendariet och Lunchappen, men du skall bygga långsiktiga relationer med dina kunder för att även i framtiden kunna presentera fler tjänster ur företagets portfölj. Det kommer innebära en stor del nykundsbearbetning, men du kommer även hantera en del befintliga kunder, där du skall utveckla dialogen och öka deras engagemang. Du håller ett brinnande tempo på telefonen för att nå ut till dina kunder, men i vissa fall kan det även röra sig om att du åker ut för att ta ett fysiskt möte. Du arbetar efter uppsatt budget, och du kommer mätas efter såväl aktivitet som försäljningsresultat.

Kvalifikationer:

Väldigt enkelt, du är en säljare med både driv och hunger efter att göra bra affärer. Du är social och vill ta nästa steg i din karriär.

Du ska även:

  • Ha tidigare erfarenhet av uppsökande B2B försäljning, telefonförsäljning eller liknande.
  • Du är noggrann, effektiv och trivs i ett högt tempo.
  • Vara en lagspelare som vårdar dina kunder och medarbetare på bästa sätt.
  • Du är serviceinriktad och sätter alltid kunden i fokus.
  • Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Villkor:

Du kommer att jobba med ett kreativt gäng, i ett växande företag, med fantastiskt spännande produkter. Bolaget erbjuder mycket goda utvecklingsmöjligheter med en bra fast lön + provision och årsbonus. Arbetstiden är vanlig kontorstid måndag till fredag.

Är du Galores nya stjärna?

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-03-08 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook