« Tillbaka till listan med lediga jobb

Innesäljare av designprodukter

Vill du jobba med befintliga och varma kunder i ett härligt kontorslandskap? Är du en framåtlutad person med en skön energi som brinner för relationsskapande försäljning. Har du dessutom intresse för inredning, porslin, glas och designprodukter? Då är det dig vi söker!

Om företaget:

Bolaget är ett av Nordens största företag i sin bransch. Man arbetar endast med högkvalitativa produkter och sätter alltid kunden i fokus, något som har visat sig vara ett vinnande koncept. Man är idag ett högst välmående företag med mer än 40 år i branschen och omsätter närmre 250 miljoner om året.

Företagets kontor är beläget i centrala Malmö där innesäljare från Sverige, Danmark och Norge jobbar tillsammans. Du kommer att ingå i det svenska teamet och arbetar i en trevlig kontorsmiljö med god gemenskap bland säljarna.

Arbetsuppgifter:

I din roll som innesäljare kommer du aktivt via telefon arbeta både mot befintliga- men även nya kunder som på något sätt föranmält sitt intresse. Din uppgift blir att på ett serviceinriktat sätt lotsa kunden rätt i produktsortimentet för att hitta de bästa designprodukterna för varje unik kund.

Kvalifikationer:

  • Du har tidigare erfarenhet av säljande kundservice, telefonförsäljning eller liknande.
  • Du är noggrann, effektiv och trivs i ett högt tempo.
  • Du är snabbtänkt och har förmågan att snabbt läsa av kundens behov.
  • Du är är van att ge utmärkt service och sätter alltid kunden i fokus.
  • Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Villkor:

Vid anställningen kommer du att genomgå både en teoretisk- och praktisk utbildning för att du ska få alla verktyg att lyckas som säljare. Tjänsten är på cirka 90% där man jobbar två kvällar i veckan och slutar tidigare på fredagar. Man arbetar med garantilön och en attraktiv provisionsmodell.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2020-03-05 och anställningen finns i Malmö