« Tillbaka till listan med lediga jobb

Innesäljare av porslin, glas och designprodukter

Vill du jobba med befintliga och varma kunder? Ser du fördelen med att jobba färre antal timmar men ändå tjäna mer än på en heltidstjänst? Har du dessutom ett intresse för porslin, glas och designprodukter? Då måste det vara dig vi söker!

Om företaget:

Bolaget är ett av Nordens största företag i sin bransch. De arbetar endast med högkvalitativa produkter och sätter alltid kunden i fokus, något som har visat sig vara ett vinnande koncept. De är idag ett högst välmående företag med mer än 40 år i branschen och omsätter närmre 250 miljoner om året.

Företagets kontor är beläget i centrala Malmö där innesäljare från Sverige, Danmark och Norge jobbar tillsammans. Du kommer att ingå i det svenska teamet och arbetar i en trevlig kontorsmiljö med god gemenskap bland säljarna.

Arbetsuppgifter:

I din roll som innesäljare kommer du endast att bearbeta varma kunder. Det innebär antingen återkommande kunder som vill köpa mer eller potentiella nya kunder som på något sätt föranmält att de är intresserade av att köpa produkterna. Din uppgift blir att på ett serviceinriktat sätt ge rådgivning och lotsa kunden rätt i produktsortimentet för att hitta den bästa lösningen för varje unik kund.

Kvalifikationer:

  • Du har tidigare erfarenhet av kundservice, telefonförsäljning eller liknande.
  • Du är noggrann, effektiv och trivs i ett högt tempo.
  • Du har förmågan att snabbt läsa av kundens behov och förstå vad de är ute efter.
  • Du är serviceinriktad och sätter alltid kunden i fokus.
  • Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Villkor:

Vid anställningen kommer du att genomgå både en teoretisk och praktisk utbildning för att du ska få alla verktyg till att lyckas som säljare. Tjänsten är på 75 procent och efter en tid ges du stora möjligheter att planera din tid själv. Man arbetar med garantilön och en attraktiv provisionsmodell.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2019-07-24 och anställningen finns i Malmö