« Tillbaka till listan med lediga jobb

Innovativ säljare till Inyett

Har du koll på siffrorna? Är du driven, tänker lösningsorienterat och orädd för att presentera tjänster över webben? Då kanske du är Inyetts nya stjärnsäljare!

Om företaget:

Inyett förändrar dagligen världen för tusentals ekonomer. De gör det genom att förändra sättet att arbeta på när det kommer till ekonomisk säkerhet och intern kontroll. Genom smarta tjänster automatiserar Inyett kontrollen av betalningar och leverantörer. Deras digitala tjänster varnar för fel, risker och bedrägerier i deras kunders utbetalningar, och skapar kontroll och trygghet när det kommer till att göra säkra affärer. Hos Inyett representerar du en unik produkt med starka kunder som alla tar kontroll och säkerhet på allvar. Inyett arbetar idag med kunder inom det privata näringslivet och större delen av den offentliga sektorn använder deras tjänster varje dag.

Arbetsuppgifter:

Som säljare på Inyett ansvarar du för hela säljprocessen, allt från första kontakt med kund, återkopplingar, möten till att gå på avslut. Du utgår från ett topprenoverat kontor i hjärtat av Helsingborg och kommer ingå i ett team av drivna och kompetenta kollegor. Bolaget går en fantastisk tid till mötes då man är ensamma på marknaden med sina tjänster, även en internationell expansion stundar runt hörnet.

Egenskaper:

  • Du har erfarenhet av försäljning.
  • Du har ett grymt driv och tänker utanför boxen.
  • Du vet vad det innebär att presentera digitalt över webben.
  • Strukturerad till tusen.
  • Du är en teamplayer ut i fingerspetsarna.
  • Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift och har god datorvana

Är det möjligtvis även så att du talar norska så har du en extra guldstjärna i kanten.

Villkor:

Man erbjuder fast lön plus en attraktiv provisionsmodell. Arbetstiderna är vanliga kontorstider 8-17. Utöver ovan har man en fantastisk företagskultur som bjuder in till många skratt.

Är det du som är Inyetts nästa stjärnsäljare!?!

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-05-17 och anställningen finns i Helsingborg

 

Facebook