« Tillbaka till listan med lediga jobb

Inspirerande Säljutvecklare till Gjensidige

gjensidige_horizontal_logo_rgbBrinner du för att utbilda, coacha, och föra dina säljkunskaper vidare? Är du en stjärna på uppsökande och inkommande försäljning? Fantastiskt, då är det kanske du som är Gjensidiges nya Säljutvecklare på deras callcenter i Malmö!

Om företaget:

I Norge har skadeförsäkringar varit Gjensidiges kärnverksamhet i nästan 200 år. Därifrån har bolaget utvidgat sin verksamhet och är idag ett av Nordens ledande sakförsäkringsbolag med verksamhet i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum. I Sverige slog man upp portarna 2006 och nu har man siktet inställt på att positionera sig som det mest kundorienterade försäkringsbolaget i hela Norden genom att hjälpa privatkunder med rätt försäkringsskydd.

Arbetsuppgifter:

Som Säljutvecklare kommer du primärt arbeta med att nyutbilda och vidareutbilda säljpersonalen på Malmökontoret, men innan du gör detta kartlägger och sammanställer du en utbildningsplan då man inte haft denna typen av tjänst tidigare på callcentret. Därefter genomför du såväl teoretiska som praktiska övningar, du följer även upp och coachar säljarna i deras dagliga arbete på kontoret i samråd med respektive teamleader. Du tillför nya kunskaper och färdigheter genom att vara en drivande och inspirerande kraft som skapar engagemang och driv hos säljarna! Huvudsyftet med tjänsten är kort sammanfattat att höja nivån på säljarna vilket i sin tur genererar högre kvalitet och större kundnöjdhet.

Säljkåren på Malmökontoret består av ca 60 st innesäljare, där ena hälften jobbar med uppsökande försäljning under kvällstid och den andra hälften med inkommande samtal under dagtid. Detta innebär att du måste kunna vara flexibel med arbetstiden då en del av ditt arbete kommer utföras på kvällstid.

Kriterier:

Du kan telefonförsäljning på dina tio fingrar och du har dokumenterad erfarenhet från både egen försäljning, coachning och säljledning. Du har en stor verktygslåda med säljverktyg och säljtekniker som du kan applicera på såväl nya som erfarna säljare.

Dessutom är du:

  • Ett pedagogiskt och kommunikativt geni.
  • Social och älskar att föra dina kunskaper vidare.
  • Strukturerad ut i fingerspetsarna.
  • Enormt målinriktad och drivs av att se dina tekniker ge resultat.

Villkor:

Förutom en riktigt spännande tjänst erbjuder man fast lön, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, rikskort mm. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstid mellan 08.00-21.00.

Är det dig vi söker?!?

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-08-01 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook