« Tillbaka till listan med lediga jobb

Internationell Säljare till PAXXO

Har du en bakgrund inom försäljning i en internationell miljö? Är redo för nästa utmaning och vill ha ett fritt arbete i ett intressant marknadsledande bolag med utmärkta framtidsutsikter? Då kan det vara dig vi söker!

Om PAXXO:

Paxxo är ett familjeägt företag som grundades 1980 i Malmö. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer ett unikt och hållbart säcksystem för effektiv avfallshantering. Det innovativa säcksystemet, som idag finns över hela världen, är baserat på̊ ett extremt tunt och starkt 3-skikts material i polyeten, vilket ger världens starkaste sopsäck som minskar plastförbrukningen med 70%. Produkterna ger en hygienisk, effektiv och klimatsmart hantering av avfall inom allt från industri till detaljhandel, restaurang och sjukvård. Försäljning, produktion och utveckling finns i Malmö och ett dotterbolag med lager och försäljning finns i Atlanta, USA. PAXXO är miljöcertifierade och arbetar ständigt med att miljöanpassa såväl företaget som produkterna.

Dina arbetsuppgifter:

Som internationell säljare på PAXXO kommer du ha ansvar för utveckling av partnernätverk i södra och östra Europa baserat på dina språkfärdigheter. Du kommer ha både segments- och produktansvar där du rapporterar till Marknads- och Försäljningschef. Främst arbetar du med att underhålla befintliga kunder, förhandla fram avtal och affärer, men även till viss del bearbeta nya kunder. Du kommer ha kontakt med kunder inom industri men framför allt livsmedelshantering och aktivt delta i mässor för demonstration av sortimentet.

Det är meriterande om du har branscherfarenhet från livsmedelshantering eller förpackning. Har du dessutom kunskap om systemförsäljning eller ”solution based selling” är detta ett plus.

För att trivas i rollen ser vi att du har en internationell säljbakgrund och har erfarenhet av att lansera produkter på olika geografiska marknader till olika kundgrupper.

Kriterier för tjänsten:

  • Du har erfarenhet av försäljning av en produkt i en expansiv fas.
  • Du är driven, kreativ och nytänkande.
  • Du är bekväm med att resa ca 80–100 dagar/år internationellt.
  • Du kan kommunicera på engelska, italienska och spanska (gärna fler språk).
  • Du vill skapa och upprätthålla långsiktiga affärsrelationer.
  • Du har förmågan att hålla en hög aktivitetsnivå, är uthållig och kan komma till avslut i affärer.

Som person är du öppen och tillmötesgående, vilket är en förutsättning då en stor del av rollen handlar om kontinuerlig kontakt med kunder och intressenter.

Lön och villkor:

Arbetstiden är vanliga kontorstider 08:00- 17:00 och man erbjuder en bra fast lön samt tjänstepension, friskvård och tjänstebil.

Annonsen publicerades 2019-06-18 och anställningen finns i Malmö