« Tillbaka till listan med lediga jobb

Internationell Säljare till PAXXO

Är du språkkunnig och har erfarenhet från B2B-försäljning? Är du redo för nästa utmaning och vill ha ett fritt arbete i ett spännande marknadsledande bolag med lysande framtidsutsikter? Då är det dig vi söker!

Om PAXXO:

Paxxo är ett familjeägt företag som grundades 1980 i Malmö. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer ett unikt och hållbart säcksystem för effektiv avfallshantering. Det innovativa säcksystemet, som idag finns över hela världen, är baserat på̊ ett extremt tunt och starkt 3-skikts material i polyeten, vilket ger världens starkaste sopsäck som minskar C02-utsläppen med med 70%. Produkterna ger en hygienisk, effektiv och klimatsmart hantering av avfall inom allt från industri till detaljhandel, restaurang och sjukvård. Försäljning, produktion och utveckling finns i Malmö och ett dotterbolag med lager och försäljning finns i Atlanta, USA. PAXXO är miljöcertifierade och arbetar ständigt med att miljöanpassa såväl företaget som produkterna.

Dina arbetsuppgifter:

Som internationell säljare på PAXXO kommer du ha ansvar för utveckling av PAXXOS partnernätverk i södra och östra Europa, baserat på dina språkkunskaper. Du kommer ha både segments- och produktansvar där du rapporterar till Marknads- och Försäljningschef. Främst arbetar du med att underhålla befintliga kunder, förhandla fram avtal och affärer, men du kommer även till viss del bearbeta nya kunder. Du kommer ha kontakt med kunder inom industri men framför allt livsmedelshantering och aktivt delta i mässor för demonstration av sortimentet.

Kriterier för tjänsten:

För att trivas i rollen ser vi gärna att du har en internationell säljbakgrund och erfarenhet av att lansera produkter mot olika geografiska marknader och kundgrupper. Som person är du öppen och tillmötesgående, vilket är en förutsättning då en stor del av rollen handlar om kontinuerlig kontakt med kunder och intressenter.

  • Du kan kommunicera på engelska, italienska och spanska (gärna fler språk).
  • Du är bekväm med att resa ca 80–100 dagar/år internationellt.
  • Du gillar att skapa och upprätthålla långsiktiga affärsrelationer.
  • Du är driven, kreativ och nytänkande.
  • Du är prestigelös, uthållig och går alltid på avslut i dina affärer.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från livsmedels- eller förpackningsindustrin, men inget krav.

Lön och villkor:

Arbetstiden är vanliga kontorstider 08:00 - 17:00 och PAXXO erbjuder en bra fast lön samt tjänstepension, friskvård och tjänstebil. Placeringsort Malmö.

Annonsen publicerades 2019-10-21 och anställningen finns i Malmö