« Tillbaka till listan med lediga jobb

Junior Account Manager till framgångsrikt IT-bolag

Sitter du inne med Sveriges bästa simultanförmåga? Är du redo att axla rollen som Junior Account Manager på ett framgångsrikt bolag som arbetar med idel storkunder? Perfekt, läs gärna vidare!

Om företaget

Med över 10 års erfarenhet är bolaget idag en ledande aktör när det kommer till affärssystem och IT-lösningar. Kunderna man vänder sig till finns inom industri- och produktionssektorn och idag är man mer eller mindre ensamma på den svenska marknaden med sitt unika koncept. I bolagets kundportfölj hittar man några av de allra främsta industriföretagen och bolaget bara fortsätter att växa så det knakar.

Arbetsbeskrivning

I din roll som Junior Account Manager kommer du initialt ansvara för att boka in möten till företagets säljare som jobbar över hela landet. Du bearbetar ett väl selekterat urval av potentiella kunder som företaget ser som intressanta, och innan du lyfter luren gör du din läxa så du har stenkoll på deras verksamhet, allt för att identifiera behovet. I dina arbetsuppgifter ingår det även att följa med på en del kundbesök för att lära dig hur man hanterar sina kunder. När du väl blivit varm i kläderna är tanken att du dessutom kommer börja bearbeta ett nytt segment med mindre kunder där du kommer ha helt eget ansvar över hela processen, allt från bokat möte till avslutad affär.

Egenskaper

  • Du har arbetat som innesäljare mot större kunder.
  • Du är analytisk och noggrann som person.
  • Du är självgående och älskar att vara ”spindeln i nätet”.
  • Du talar flytande svenska och engelska.

Villkor

Du kommer att arbeta på företagets kontor i Malmö under vanliga kontorstider, måndag till fredag. Du erbjuds en bra fast lön + provision.

Är det dig vi söker?!

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-05-31 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook