« Tillbaka till listan med lediga jobb

Key Account Manager av applikationer inom vård & omsorg

intraphoneKreativ, initiativtagande och energirik - Är det egenskaper som passar in på dig? Är du dessutom en riktigt bra säljare med erfarenheter från vård- och omsorgsbranschen? Då är det kanske du som är IntraPhones nästa KAM!

Om IntraPhone

Sedan 2001 är IntraPhone en ledande aktör på den svenska marknaden avseende IT-lösningar och mobilapplikationer för äldreomsorgen. Man erbjuder enkla och flexibla mobila lösningar för hemtjänsten, allt ifrån registrering, planering och uppföljning till digitala lås. Samtliga av deras tjänster hjälper till att kvalitetssäkra, ge trygghet och effektivisera verksamheten så att kunderna får mer tid för omsorg.

På kontoret i centrala Malmö arbetar ca 20 medarbetare som tillsammans utvecklar och förmedlar applikationer i absoluta framkant.

Dina arbetsuppgifter

Som KAM på IntraPhone lägger du stort fokus på att tillgodose kundens behov och hitta rätt lösning för just dem, vilket innebär att en stor del av arbetet sker på plats ute hos kunderna. Din främsta uppgift är självklart att sälja in applikationerna men även att vara tillgänglig för frågor om tjänsterna man erbjuder. Den huvudsakliga kundgruppen består av kommuner runt om i Sverige där du kommer ha löpande kontakt med både verksamhetschefer och enhetschefer. Du kommer ha det yttersta ansvaret för kundrelationen, men självklart med stöttning från både Bid Manager och övriga kollegor i bolaget.

Kvalifikationer

För tjänsten söker vi dig som är drivande och tar egna initiativ för att driva säljprocesserna framåt. Du är en person med mycket energi och som alltid ser till att leverera på topp. Vidare söker vi dig som:

  • Har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna inom offentlig sektor.
  • Har förståelse och/eller erfarenhet av offentlig upphandling.
  • Har arbetat inom segmentet vård och omsorg.
  • Är strukturerad och gör en ordentlig behovsanalys för varje kund.
  • Är förtroendeingivande och relationsskapande.
  • Är nytänkande och lösningsorienterad.
  • Behärskar svenska i tal och i skrift.
  • Har B-körkort.

Villkor och lön

Du inleder självklart din anställning med en utbildning i företagets tjänster. Du arbetar kontorstider men med frihet under ansvar. Eftersom du har kunder i hela Sverige kan du räkna med ca 5–10 övernattningar per månad.

Du erbjuds en god fast grundlön + provision. Övriga förmåner innefattar tjänstebil, friskvårdsbidrag etc.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-04-15 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook