« Tillbaka till listan med lediga jobb

Key Account Manager till MyMoney i Göteborg

mymoney-logo-2Är du en självgående säljare som engageras av tanken att bygga upp din egen kundstock och sedan få förvalta dina egna kunder? Vill du tillhöra ett bolag som befinner sig i ett expanderande skede och dessutom vara en del av att förändra och förenkla finansieringen av människors drömbil? Toppen, då är du förmodligen MyMoneys nästa Key Account Manager! 

Om företaget:

MyMoney är specialiserade på billån och deras ambition är att det inte ska vara komplicerat eller omständligt att finansiera sin drömbil. De skräddarsyr finansieringslösningar till privatpersoner där bilköpet ska vara såväl prisvärt som flexibelt. Man tillämpar onlineverktyg där såväl privatpersoner som samarbetspartners i form av bilhandlare där man med enkelhet ansöker om ett billån. MyMoney fokuserar på att generera service av högsta kvalité och målsättningen är att vara lite bättre, lite enklare och framförallt bäst på billån. Man befinner sig just nu i en expansiv fas där de vill förstärka sitt team med ytterligare en passionerad säljare till regionen Västra Götaland.

Arbetsuppgifter:

Som resande Key Account Manager befinner du dig majoriteten av tiden ute på vägarna och besöker såväl nya som befintliga kunder i din region. Din region kommer sträcka sig över i stort sett hela Västra Götaland. Dina kunder består av bilhandlare och din huvudsakliga uppgift är att generera fler samarbetspartners vilka vill ansluta sig till MyMoneys finansieringslösningar. Initialt ligger fokus vid att bygga upp din egen kundstock från scratch men så snart din kundportfölj har grundats kommer kundbesök hos nya kunder att varvas med besök hos befintliga kunder där du genom hög närvaro och goda relationer arbetar för att MyMoney ständigt vara ”top of mind” hos bilhandlarna. Du kommer arbeta självständigt vilket innefattar att du planerar dina resor och besök på egen hand och sätter din egen struktur. MyMoney lägger stor vikt vid att deras säljare är relationsbyggare och du förstår att relationen med kunderna är A och O för en bra affär. Det är därför en stor del av din roll att just skapa, förvalta och bygga upp relationen med dina kunder, såväl vid det första besöket som vid de återkommande besöken du gör i bilhallarna.

Egenskaper:

  •  Du är riktigt grym på att bygga goda och långsiktiga kundrelationer
  • Du är social av naturen och älskar att möta nya människor
  • Du har arbetat med försäljning och brinner verkligen för att göra affärer
  • Du trivs med att arbeta självständigt och du är självgående i ditt arbete
  • Du är strukturerad i ditt arbete och gillar att hitta dina egna strukturer
  • Du är enormt målinriktad och ger inte upp av ett ”nej”

Villkor:

Du erbjuds en bra fast lön plus en rörlig del. Bil tillstår MyMoney med, vilken du självklart använder ute i tjänst.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-04-18 och anställningen finns i Göteborg

 

Facebook