« Tillbaka till listan med lediga jobb

Kreativ och serviceinriktad innesäljare

Är du en positiv och driven innesäljare som trivs med att vara spindeln i nätet? Är du noggrann och alltid sätter kunden först? Bra - då skall du läsa vidare om tjänsten som innesäljare på Stenskivor.se!

Om företaget

Stenskivor.se är en webbtjänst som etablerades på nätet redan 2010, där man erbjuder skräddarsydda lösningar inom bänkskivor i marmor, natursten och kompositmaterial, helt efter kundens mått och önskemål. Affärsidén är helt enkelt att erbjuda premium produkter till bra priser. Tack vare egen produktion, väldigt många nöjda kunder, och god logistik är man idag en av Sveriges största leverantörer av natursten till både privatpersoner och företag. Man har idag showroom/kontor både i Stockholm och Malmö.

Arbetsbeskrivning

Som innesäljare kommer du bearbeta de leads som kommer in via hemsidan och ge kunden absolut bästa möjliga skräddarsydda lösning. Du kommer även hantera förfrågningar som kommer in via ”drop in” i showroomet i Malmö. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper då du har ständig kontakt med kunder per telefon och mail. Du kommer att sköta administrationen runt beställningarna samt kontakten med kunden både före och efter ordern. Det förväntas också att du är behjälplig och kan hoppa in där det behövs för att teamet skall nå det gemensamma målet. Du kommer vara placerad på kontoret i Malmö.

Kriterier

Vi söker dig som har en bakgrund från liknande roller såsom innesäljare eller säljande kundtjänst. Då man jobbar mot privatkunder är det inte ovanligt att de hör av sig efter kontorstid, du är därför flexibel och tar fullt ansvar för dina affärer både under och efter kontorstid.

  • Du är en prestigelös teamplayer som satsar långsiktigt.
  • Du är positiv, nyfiken och älskar att ge fantastisk service.
  • Du är noggrann och effektiv.
  • Du har god datorvana.
  • Du sätter kunden först och gör alltid det lilla extra.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Villkor

Man arbetar med fast lön och provision. Arbetstiden är mellan 09.00-17.00 med viss flex. Naturligtvis får du en gedigen utbildning i alla produkter man erbjuder.

Annonsen publicerades 2020-06-11 och anställningen finns i Malmö