« Tillbaka till listan med lediga jobb

Nyfiken och lösningsorienterad Account Manager

Är du en originell och resultatdriven lagspelare? Är du dessutom en noggrann och lyhörd säljare som drivs av utmaningar? Då skall du definitivt söka tjänsten som Account Manager på FEW.

Om Företaget:

FEW är en av södra Sveriges största kommunikationsbyråer med kompetens inom integrerad marknadsföring, PR, digital kommunikation och strategi. FEW arbetar med några av landets mest välkända varumärken som man skapar strategiska och kreativa och kommunikationslösningar för. Man har nyligen blivit uppköpta av Great Invest som även äger och driver den digitala byrån Great Agency. Tillsammans med Great Agency sysselsätter man 50-talet medarbetare. Bolaget är nu på en spännande resa och behöver fler kollegor!

Dina Arbetsuppgifter:

Du utgår från klassiska Gängtappen i Dockan med byråmalmös bästa utsikt, där du som account manager primärt skapar nya affärsrelationer i södra Sverige, som är din spelplan. Du prospekterar potentiella kunder samt koordinerar kundbesök där du presenterar och erbjuder hela produktportföljen inom FEW s samtliga affärsområden. Du syr oftast ihop dina affärer med marknadschef eller VD ute hos kunden och i de fall det behövs spetskompetens inom något område har du en hel rad olika experter att tillgå inom bolaget.

Kriterier för tjänsten:

  • Du har minst ett par års erfarenhet från tjänsteförsäljning B2B.
  • Du är intresserad av och vill arbeta med försäljning inom kommunikation och marknadsföring.
  • Du är en uthållig och resultatinriktad person med vana av att jobba mot budget och mål.
  • Du ser dig själv som en ”teamplayer” som stimuleras av att arbeta tillsammans med andra.
  • Din omgivning ser dig som en positiv, engagerad och lösningsorienterad person.
  • Du är social, tillmötesgående och duktig på att bygga relationer.

Viktigt är att du vill utvecklas och att du vill vara med på en spännande resa för att stärka varumärket FEW. Du vill ha möjligheten att påverka din egen lön och du trivs med ett stort eget ansvar. ”Jag trivs med mina kollegor” fick 4,6 av 5 vid senaste medarbetarundersökningen innan jul, vilket innebär att du kommer till en arbetsplats med god stämning och trevliga kollegor.

Det är självklart meriterande om du har arbetat med försäljning i branschen sedan tidigare, men det är inget krav.

Lön och villkor:

Tjänsten är på heltid och man arbetar vanliga kontorstider mån – fre. 08:00 -17:00 med möjlighet till flex. Man erbjuder fast lön + provision och förmåner såsom friskvård, tjänstepension, mm.

Annonsen publicerades 2019-01-11 och anställningen finns i Malmö