« Tillbaka till listan med lediga jobb

Projektledare till Munkeby Systems

MunkebySystems_RGB6Är du projektledaren med världens största smile? Har du bakgrund från projektledning och koordinering? Då ska du definitivt läsa vidare, då vi nu söker en självgående projektledare till Munkeby Systems kontor i Malmö!

Om Munkeby Systems:

Munkeby Systems erbjuder skräddarsydda system för hantering av kritiska ärendeprocesser. Med över 25 års erfarenhet av ärendehantering har de en unik kompetens att hjälpa kunder inom såväl offentlig som privat sektor. Visionen är att bli en av de ledande aktörerna i Norden inom processoptimering och ärendehanteringssystem. Genom kunskap, metodik och erfarenhet effektiviserar man sina kunders verksamhetsprocesser och stärker deras konkurrensförmåga.

Dina arbetsuppgifter:

Som projektledare kommer du att hantera projekt hela vägen från kundkrav till genomförd leverans. Med andra ord gör du initialt en analys av kundens processer på plats för att specificera vad som ska göras. Därefter lämnar du över till utvecklarna men har fortfarande huvudansvaret för kvaliteten och att deadlines hålls. Efter test och leverans har du utfört ditt jobb och lämnar tillbaka till säljaren. Projekten varierar i storlek och kan därför ta allt från några veckor till flera månader att implementera. I varje projekt är du huvudansvarig för att leda ett team som sätts ihop för varje specifikt projekt.

Du utgår från kontoret i Malmö och kommer att jobba med projekt hos kunder i hela Sverige. Du schemalägger din tid själv vilket även innebär att du bestämmer när du arbetar på kontoret eller på plats hos dina kunder. Du bör räkna med några resdagar och någon övernattning i månaden.

Kriterier för tjänsten:

  • Du är en positiv glädjespridare som inte ser några hinder.
  • Du är utbildad inom projektledning, eller har arbetat som projektledare.
  • Du är självgående och tar egna initiativ.
  • Du har en förmåga att leda och delegera till ditt team.
  • Du är strukturerad, kreativ och nytänkande i ditt arbetssätt.
  • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Självklart är det meriterande om du har erfarenhet från IT-branschen, men det är inget krav. Du bör däremot ha lite koll på teknik och system så du förstår hur man bygger upp processerna kring sina kunder.

Villkor:

Förutom en fantastiskt spännande och utvecklande tjänst erbjuder man en god fast lön, friskvårdsbidrag mm.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-09-27 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook