« Tillbaka till listan med lediga jobb

Resultatdriven säljare till Svensk Uppdragsutbildning!

Är du en tävlingsinriktad säljare som drivs av utmaningar och att överprestera mot uppsatta mål? Vill du vara med på en spännande resa i ett framgångsrikt bolag under stark expansion som präglas av en vinnarkultur utan dess like? Svarar du ja på båda frågor, ja då är det dig vi söker!

Om Svensk Uppdragsutbildning:

Svensk Uppdragsutbildning är ett utbildningsbolag som erbjuder exklusiva, skräddarsydda och kundanpassade utbildningar för företag. Ambitionen är att utbildningarna skall leda till en effektivare och säkrare arbetsmiljö för kunden och dess medarbetare. Det var även därför som man 2013 startade bolaget, då man såg ett ökat behov av utbildningar inom säkerhet och arbetsmiljö på många arbetsplatser runt om i landet. Idag erbjuder man över 120 olika utbildningar och utbildar över 17.000 personer årligen.

Dina arbetsuppgifter:

Som säljare är din huvudsakliga arbetsuppgift att prospektera och kontakta kunder via telefon. Du driver kontakten med kunden hela vägen fram till ett sälj för att därefter även följa upp och kvalitetssäkra efter genomförd utbildning. Du bearbetar kunder över hela landet och bygger med tiden upp din egen kundstock. Du skapar långsiktiga relationer med kunderna för att på så sätt även utveckla affärerna på sikt. Din uppgift blir således att på ett så serviceinriktat och rådgivande sätt som möjligt lotsa kunden till att hitta de rätta utbildningarna för just dem.

Kriterier för tjänsten:

  • Du har minst ett par års erfarenhet från telefonförsäljning.
  • Du är resultatdriven, effektiv och trivs i ett högt tempo.
  • Du är professionell och relationsskapande i ditt sälj.
  • Du har en förmåga att snabbt läsa av och förstå kundens behov.
  • Du behärskar svenska språket mycket bra i både tal och skrift.

Har du tidigare erfarenhet från liknande försäljning eller från snarlik bransch är det självklart ett plus, men absolut inget krav!

Villkor:

Man erbjuder fast grundlön och en väldigt attraktiv provisionsmodell. Arbetstiderna är vanliga kontorstider måndag till fredag med möjlighet till viss flex.

Är du Svensk Uppdragsutbildnings nästa stjärnsäljare? Sök då tjänsten nedan!

Annonsen publicerades 2019-04-18 och anställningen finns i Malmö