« Tillbaka till listan med lediga jobb

Resultatorienterad fältsäljare till innovativt bolag

qloss-logo2Är du en positiv, relationsbyggande säljare som älskar att göra affärer? Drivs du av framgång och har lätt för att strukturera upp och planera ditt arbete? Då är det dig vi söker!

Om företaget:

Qloss grundades 1994 och har sedan dess varit verksamma inom den kemitekniska industrin. Främst tillverkar och marknadsför man olika lacker och lackfärger. Flaggskeppet är deras egenhändigt framtagna lack som har unika egenskaper, den är både slitstark och diffusionsöppen dvs. den släpper genom fukt underifrån men är tät uppifrån. Utöver egen produktion erbjuder man även legotillverkning av kemtekniska produkter och samarbetar idag med ett antal välrenommerade kunder. Man arbetar ständigt med att fortsätta utveckla sina produkter för att alltid leverera på topp både när det gäller service och kvalitet gentemot kunden.

Dina arbetsuppgifter:

Som säljare är din huvudsakliga arbetsuppgift att dra in nya samarbetspartners/kunder genom egen prospektering och kundmöten men även att se till att utveckla den befintliga kundstocken. Kontoret ligger i Trelleborg och du kommer ansvara för kunder i hela Öresundsregionen. Då fokus ligger på att göra affärer åker du många gånger ut till kunden direkt från hemmet, men du har hela tiden full stöttning av kollegorna på kontoret.

Kriterier för tjänsten:

  • Du är resultat- och målinriktad och älskar verkligen att göra affärer.
  • Du har flera års erfarenhet från försäljningsyrket.
  • Du är en social glädjespridare som har lätt att anpassa sig till olika personligheter.
  • Du är flytande i svenska både i tal och skrift.
  • Självklart har du minst B-körkort.

Självklart är det meriterande om du har erfarenhet från bygg eller industribranschen, men det är inget krav, i denna rollen kan du dessutom komma väldigt långt med en grym personlighet.

Lön och villkor:

För tjänsten erbjuder man fast lön, tjänstebil och friskvårdsbidrag mm. Arbetstiden är vanliga kontorstider måndag till fredag.

Är du Qloss nya stjärnsäljare?

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-09-26 och anställningen finns i Trelleborg

 

Facebook