« Tillbaka till listan med lediga jobb

Sales Representative till BIMobject

BIMObject-300Vill du vara med på en spännande resa i en innovativ bransch? Till ett av de mest spännande IT-bolagen i byggbranschen söker vi efter en hungrig ”hunter-säljare” som är redo för nästa utmaning i karriären.

Om företaget:

BIMobject är ett globalt IT företag som blivit störst i världen med sin digitala portal för BIM-objekt (Building Information Modeling). Bolaget startade i Malmö 2011 där huvudkontoret fortfarande ligger och finns idag representerade över hela världen. Genom de digitala lösningarna hjälper bolaget sina kunder att bli mer framgångsrika i sin marknadsföring och försäljning, genom att skapa virtuella kopior av deras produkter som BIM-objekt. Byggnadsindustrin genomgår en digital revolution och bolagets roll innebär att integrera BIM-objekten genom hela processen och denna beskriver byggnaden och dess delar i detalj. För användarna innebär detta en förenklad och säkrare process med kontinuerligt uppdaterat material samtidigt som det för tillverkarindustrin ökar chanserna för att bli föreskriven för de produkter som finns tillgängliga som BIM-objekt. Man skapar BIM-objekt med hög kvalité och gör dessa enkla att ladda ner för arkitekter och föreskrivande konsulter, vilket i sin tur genererar mer affärer till produkttillverkare i byggbranschen, samt en ny marknadsföringskanal som är både effektiv och mätbar.

Arbetsbeskrivning:

Din primära uppgift kommer vara att bearbeta nya kunder och stänga nya affärer. Du håller högt tempo och gör allt för att förenkla processerna och hålla ner ledtiderna. För att snabbt komma igång med din försäljning kommer du få en del heta leads och offerter som redan är ute hos kund, och när du väl blivit varm i kläderna även att ta över en del befintliga konton som du skall vidareutveckla. När du väl har landat en ny kund, förväntas du även jobba på att korta ner ledtiden på leverans, detta genom att leda dina projekt internt på effektivaste sätt.

Kriterier för tjänsten:

  • Du har erfarenhet av komplex försäljning.
  • Du har ett slipat affärssinne med fokus på att stänga affärer.
  • Du har passion för försäljning och är en riktig ”hunter-profil”.
  • Du har ett intresse och en förståelse för teknik & IT-system.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Har du dessutom erfarenhet från försäljning i producentleden mot tex. arkitekter eller byggbolag så har du definitivt ett stort plus i kanten.

Villkor:

BIMobject erbjuder en fantastiskt utmanande och spännande arbetsplats med väldigt goda utvecklingsmöjligheter. Man erbjuder fast och rörlig lön med bra förmåner, fantastisk utsikt över Malmö, hamnen och Danmark. Självklart även underbara kollegor och en härlig stämning på kontoret.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-05-30 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook