« Tillbaka till listan med lediga jobb

Säljande Produktutbildare

Är du en handlingskraftig person som brinner för service och kundbemötande? Är du framåt, initiativrik och har lätt för att kommunicera? Då är det kanske du som är PAXXO:s Säljande Produktutbildare.

Om PAXXO:

Paxxo är ett familjeägt företag som grundades1980 i Malmö. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer ett unikt och hållbart säcksystem för effektiv avfallshantering. Det innovativa säcksystemet, som idag finns över hela världen, är baserat på̊ ett extremt tunt och starkt 3-skikts material i polyeten, vilket ger världens starkaste sopsäck som minskar plastförbrukningen med 70%. Produkterna ger en hygienisk, effektiv och klimatsmart hantering av avfall inom allt från industri till detaljhandel, restaurang och sjukvård. Försäljning, produktion och utveckling finns i Malmö och ett dotterbolag med lager och försäljning finns i Atlanta, USA. PAXXO är miljöcertifierade och arbetar ständigt med att miljöanpassa såväl företaget som produkterna.

Dina Arbetsuppgifter:

Du kommer besöka nya och befintliga kunder, där du ska identifiera eventuella problem/behov kunden kan tänkas ha. Arbetet handlar i stor del av att bygga och skapa långsiktiga relationer genom att finnas till hands och demonstrera/utbilda i hur systemet fungerar. Hos de befintliga kunderna kan det finnas behov för fler produkter, vilket då blir ditt ansvar att sälja in samt montera upp hos kunden. Du utgår från kontoret som ligger i Malmö, men kunderna du bearbetar återfinns i hela Skåne.

Kriterier för tjänsten:

  • Du har erfarenhet av försäljning och service, gärna retail eller dagligvaruhandeln.
  • Du är en social och utåtriktad person som älskar att träffa människor och bygga relationer.
  • Du är både strukturerad och lösningsorienterad, men framförallt självgående i ditt arbete.
  • Du är en ”doer” som inte är rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs.
  • Du behärskar svenska och engelska mycket bra i både tal och skrift.
  • Du har B-körkort.

Lön och villkor:

Arbetstiden är vanliga kontorstider 08.00-17.00 och man erbjuder en bra fast lön, provision, tjänstepension och friskvård.

Är det du som är PAXXO:s nya stjärna? Sök då tjänsten via länken nedan!

Annonsen publicerades 2019-06-21 och anställningen finns i Malmö