« Tillbaka till listan med lediga jobb

Säljande Regionchef till Vinnergi!

Är du en erfaren ledare som brinner för affärsutveckling? Är du dessutom en riktigt bra säljare med erfarenheter från IT-branschen? Då skall du definitivt läsa mer nedan om tjänsten som Säljande Regionchef till Vinnergi.

Om bolaget:

2018 gick bolagen IKKAB och We Consulting ihop och bildade Vinnergi. Man är idag ett av de största teknikkonsultbolagen som arbetar med att koppla upp och koppla på vårt samhälle för att göra det smartare. Med marknadens mest kvalificerade och nytänkande teknikkonsulter utvecklar man samhällsinfrastrukturen för sina kunder inom tre affärsområden som man kallar för, Communicate, Power och Living.

Med ledorden Happy, Explore, Ready och Open - H.E.R.O. genomsyras bolaget av en företagskultur som drivs av glädje, att utmana det invanda, inspirera till nya idéer och att med full energi designa lönsamma resultat som gör sina kunder till vinnare och världen lite bättre.

Dina arbetsuppgifter:

Som Säljande Regionchef för affärsområdet Communication arbetar du både strategiskt och operativt med fullt ansvar för Malmökontorets försäljning, personal och ekonomi. I dagsläget är man ungefär femton konsulter, men med dig som ledare ser man mycket positivt på att utöka och växa.

Då det även är du som ansvarar för försäljningen ligger det på dig, att både prospektera och bearbeta nya kunder samt utveckla de befintliga affärerna. Man jobbar idag väldigt inriktat inom fiber och telekom men då man ser potential inom IT läggs stor vikt på att växa och vinna nya marknadsandelar inom detta område.

Eftersom Vinnergi präglas av en stark värdegrund är det viktigt att du samtidigt som man växer, aktivt arbetar tillsammans med teamet för en fortsatt trivsam miljö, fylld med glädje och energi.

Du kommer även sitta med i affärsområdets ledningsgrupp och rapporterar till affärsområdeschefen.

Kvalifikationer:

Du vet hur man tar sig an morgondagens affärer dvs. du har ett proaktivt tänk, vana av personalansvar, samt ett utpräglat entreprenörstänk. Via glädje och energi visar du vägen och entusiasmerar dina medarbetare till att alltid leverera på topp.

Vidare ser vi att:

  • Du har flerårig erfarenhet av konsultverksamhet i IT-branschen.
  • Du har tidigare erfarenhet av verksamhetsutveckling.
  • Du är förtroendeingivande, relationsskapande och älskar att göra affärer.
  • Du är nytänkande, flexibel och lösningsorienterad i ditt ”mindset”.

Har du dessutom ett väl etablerat nätverk inom branschen ses detta som en klar fördel.

Villkor:

Självklart inleder du din anställning med en grundlig utbildning i företagets tjänster, värdegrund mm. Man är kollektivavtalsanslutna och erbjuder en bra fast lön. Övriga förmåner innefattar 30 dagars semester, tjänstebil, friskvårdsbidrag etc.

 

Annonsen publicerades 2019-11-13 och anställningen finns i Malmö