« Tillbaka till listan med lediga jobb

Säljande säljchef till Great Agency

Är du säljchefen som föregår med gott exempel och driver egen försäljning? Har du ledaregenskaperna som krävs för att bygga ett stabilt och resultatdrivet säljteam? Brinner du för webb och systemlösningar? Ja har du allt detta i en härlig combo så är du definitivt den vi söker.

Om Great Agency

Great Agency är en webb- och designbyrå som skapar möjligheter för små och medelstora bolag att växa. Genom att leverera tekniska, kreativa och strategiska lösningar bidrar Great med värde för kunden. Oavsett utmaning.Great består av ett gäng talangfulla utvecklare, ux-designers, art directors, marknadsförare, copywriters och account managers som alla arbetar syftesdrivet med starka idéer.

Dina Arbetsuppgifter

Som säljande säljchef kommer du leda ditt team som en spelande tränare. Du arbetar mot en uppsatt budget och har ett team på fyra säljare som med tiden skall växa till 6-7 stycken under året. Du bedriver egen försäljning av kundunika lösningar och visar därmed vägen för teamet för att bygga ett stabilt resultat. Med andra ord skall du tillsammans med ditt team bygga upp en stark och affärsmässig relation med kunderna som vårdas och utvecklas över tid.

Du kommer dagligen jobba med olika nyckeltal för att leda, coacha och utveckla på bästa sett samt skapa underlag för direktrapportering till VD och ledningsgrupp.

Kriterier för tjänsten

  • Du har erfarenhet från uppsökande försäljning och av att leda säljteam.
  • Du skall ha goda ledaregenskaper.
  • Du skall drivas av att utveckla och bygga resultat.
  • Du är en social och utåtriktad som person.
  • Du skall ha erfarenhet från branschen alt. mer tekniks försäljning.
  • Du skall ha förmågan att kunna se helheter och lösningar.
  • B-Körkort

Det är mycket meriterande om du redan hunnit etablera ett eget nätverk, men det är inget krav.

Lön och villkor

Man erbjuder en bra fast lön plus provision. Arbetstiderna är vanliga kontorstider. Utöver det så finns det mycket bra utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Sök tjänsten via länken nedan!

Annonsen publicerades 2019-07-31 och anställningen finns i Malmö