« Tillbaka till listan med lediga jobb

Säljare med vårdbakgrund till Skolia

Är du en affärsinriktad säljare som brinner för elevhälsa i skolan? Har du dessutom bakgrund från sjukvården eller skolvärden? Ja då är du kanske den vi söker till tjänsten som ansvarig säljare på Skolia.

Om företaget:

Skolia har sedan starten 2012 haft som mål att vara det självklara valet för alla skolor när det kommer till elevernas hälsa och välmående. Man bemannar idag skolors elevhälsoteam med kompetent personal inom alla yrkeskategorier såsom kuratorer, skolläkare och skolsköterskor mm. Man arbetar engagerat för att matcha rätt person till rätt uppdrag och kan därmed garantera en kvalitativ elevhälsa till kunden. Skolia är ett auktoriserat bemanningsföretag, anslutna både till Almega och Kompetensföretagen.

Dina Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär en väldigt flexibel roll där du både kommer arbeta med försäljning och leverans. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som säljare kommer vara att bearbeta och skapa nya affärsmöjligheter genom att aktivt kontakta nya kunder. Självklart kommer du även ta hand om en del befintliga kunder där din uppgift är att fördjupa och utveckla samarbetet. En del av tjänsten innefattar även att du vid behov kan jobba ute hos kund i elevhälsofrämjande arbetsuppgifter, allt för att kunna leverera högsta service till kunden. Du kommer främst arbeta mot skolor i Skåne med omnejd.

Kriterier för tjänsten:

Du måste ha relevant utbildning/bakgrund från sjukvården eller skolvärlden, samt vara flexibel nog att kunna jobba ute hos kund vid behov. Utöver det är det även viktigt att:

  • Du är flexibel och anpassningsbar.
  • Du är strukturerad, nytänkande och lösningsorienterad.
  • Du är social och utåtriktad som person.
  • Du innehar B-körkort.

Har du dessutom arbetat inom skolväsendet eller i bemanningsbranschen är det ett stort plus, men absolut inget krav.

Lön och villkor:

Man erbjuder en fast lön och även möjlighet till provision/bonus. Arbetstiderna är vanliga kontorstider. Utöver ovan villkor erbjuder man bra tjänstepension, friskvård mm.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök då via länken nedan!

 

Annonsen publicerades 2020-07-14 och anställningen finns i Malmö