« Tillbaka till listan med lediga jobb

Säljare/Merchandiser till Miljöcenter

Är du en handlingskraftig person som brinner för service och kundbemötande? Är du dessutom framåt, initiativrik och har lätt för att kommunicera? Då är det kanske du som är Miljöcenters nya Säljare/Merchandiser.

Om Miljöcenter:

Miljöcenter har sedan 1991 utvecklat och marknadsfört miljösmarta produkter för ” hem och trädgård”. Man arbetar med egenutvecklade konsumentprodukter och lösningar inom bl.a. skadedjursbekämpning, ogräsbekämpning, bevattning och kompostering. Fokus ligger på deras starka varumärken; Berglund, Silverline, GreenLine, Neudorff och FamilyMatters som återfinns i de flesta stora byggvaruhus, stormarknader och trädgårdsbutiker över hela landet.

Med kvalitet, säkerhet och omsorg för miljön är ambitionen att leda utvecklingen i branschen istället för att följa den. Visionen är att det ska finnas en av Miljöcenters produkter i alla europeiska hem och trädgårdar!

Dina Arbetsuppgifter:

I din roll som Säljare/Merchandiser kommer du besöka både nya och befintliga kunder i hela Region Syd. Arbetet handlar till stor del om att bygga och skapa långsiktiga relationer genom att finnas till hands samt demonstrera/utbilda i hur produkterna fungerar. Hos de befintliga kunderna ska du säkerställa exponering, se till att kunden har varor hemma samt utbilda personalen i produktsortimentet, för att på så sätt öka försäljningen. Hos de nya kunderna är det du som säljer in Miljöcenters varumärken för att därefter montera upp skyltar och produktställ i butiken för bästa exponering. Du utgår hemifrån eller från kontoret som ligger i Arlöv.

Kriterier för tjänsten:

  • Du har erfarenhet från försäljning, gärna från bygg-, trädgårds- eller dagligvaruhandeln.
  • Du är social, utåtriktad samt älskar att träffa människor och bygga relationer.
  • Du är strukturerad och lösningsorienterad, men framförallt självgående i ditt arbete.
  • Du är en ”doer” som inte är rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs.
  • Du behärskar svenska i både tal och skrift.
  • Du har B-körkort.

Ett intresse för trädgård och hemma-fix är en klar merit, men inget krav. Du bör även vara hyfsat praktiskt lagd, då en hel del produkter skall monteras ute hos kunden, så tummen bör inte sitta mitt i handen.

Lön och villkor:

Arbetstiden är vanliga kontorstider 08.00-17.00 med viss flexibilitet, och man erbjuder en bra fast lön, provision, tjänstebil, tjänstepension och friskvård.

Är det du som är Miljöcenters nya stjärna? Sök då tjänsten via länken nedan!

Annonsen publicerades 2020-07-27 och anställningen finns i Malmö