« Tillbaka till listan med lediga jobb

Självgående Key Account Manager till Papier-Mettler

Är du en självgående säljare som drivs av framgång och älskar att göra affärer? Har du lätt för att strukturera och planera ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker till tjänsten som Key Account Manager på Papier-Mettler.

Om Företaget:

Papier-Mettler är sedan över 60 år marknadsledaren för pappers- och plastförpackningar i Europa. Genom egna fabriker i Skandinavien och Europa erbjuder man en mängd olika produkter för användningsområden inom både industrin och detaljhandeln. Produkterna tillverkas av förnybara eller återvunna råmaterial och man har därigenom ett väldigt stort miljöengagemang. Man erbjuder kundspecifika förpackningslösningar baserade på den bästa teknologin ur miljöaspekt.

Dina arbetsuppgifter:

Som KAM hos Papier-Mettler blir du ansvarig över hela säljprocessen från start till mål. Fokus kommer ligga på att vårda de befintliga nyckelkunderna, men när du blivit varm i kläderna skall du även utöka din kundportfölj med nya kunder. Du påbörjar din anställning med ett par veckors introduktion på huvudkontoret i Morbach, Tyskland för att sedan utgå från ditt hemmakontor i eller kring Stockholm. Ditt distrikt kommer innefatta Stockholm med omnejd och du rapporterar direkt till försäljningsdirektören nere i Tyskland.

Egenskaper:

  • Du har minst ett par års erfarenhet från fältförsäljning B2B.
  • Du har tidigare bakgrund från detaljhandeln eller förpackningsbranschen.
  • Du har ett öga för att se affärsmöjligheter och är orädd inför uppgiften.
  • Du har vana att prata med beslutsfattare och är riktigt vass på avslut.
  • Du är mogen, självständig och tar stort ansvar för att leverera resultat.
  • Du är prestigelös, kommunikativ och sätter alltid kvalitet i fokus.
  • Du pratar och skriver flytande såväl svenska som engelska.

Lön och Villkor:

Man erbjuder fast lön plus provision samt övriga förmåner såsom sex veckors semester, tjänstebil, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Arbetstiden är vanliga kontorstider måndag till fredag. Bolaget har kollektivavtal.

Annonsen publicerades 2020-05-19 och anställningen finns i Stockholm