« Tillbaka till listan med lediga jobb

Sportintresserade mötesbokare till SportAdmin

Är du mötesbokaren med stort M? Vill du jobba med Sveriges vassaste system som riktar sig mot idrottsföreningar? Då skall du definitivt läsa vidare om tjänsten som mötesbokare på SportAdmin.

Om företaget:

SportAdmin levererar en mjukvara anpassad för idrottsföreningar, där de kan hantera all administration på ett och samma ställe. Den snabba och överskådliga funktionaliteten sparar föreningar både tid och pengar som kan användas till att utveckla verksamheten istället. Ända sedan starten 2005 har fokus legat på att leverera en så komplett plattform som möjligt vilket resulterat i att man idag är Sveriges största leverantör av intern medlemshantering för idrottsföreningar. Utöver själva medlemshanteringen så innehåller systemet en mängd olika smarta funktioner såsom närvaroregistrering, bokningsfunktioner, faktura- och korthantering mm.

Man sitter sedan ett år tillbaka i en fantastiskt inspirerande miljö mitt på Gustav Adolfs Torg i Malmö,  2019 blev kontoret till och med utsett till en av vinnarna i Årets Kontor.

Arbetsbeskrivning:

Som mötesbokare på SportAdmin sköter du det initiala i säljprocessen, dvs. ta kontakt med föreningar runt om i landet för att boka in en tid för demo, som därefter genomförs av en av SportAdmins rutinerade säljare. Det gäller att förklara för de ansvariga i föreningarna på ett enkelt sätt hur de kan börja spara tid och pengar med hjälp av systemet. Du bokar in möten/demos som genomförs av säljarna både online och ute på plats hos kunden, och eftersom du bokar in för flera säljare samtidigt så sätter det höga krav på att du är strukturerad och ansvarstagande så att t.ex. mötena inte krockar med varandra.

Kriterier för tjänsten:

  • Du har erfarenhet från mötesbokning eller försäljning över telefon.
  • Du har en teknisk förståelse och lätt för att lära dig.
  • Du är en lagspelare som sätter företagets kollegor och kunder främst.
  • Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Du har självklart ett stort sportintresse och har du dessutom erfarenheter från föreningslivet så är det självklart meriterande, men inget krav.

Villkor:

SportAdmin erbjuder en fantastiskt utmanande och spännande arbetsplats och möjligheten att vara med om en riktigt rolig resa. För tjänsten erbjuder man en fast lön plus en rörlig del, fantastisk utsikt över Malmös mest centrala delar, och självklart underbara kollegor. Arbetstiden är vanliga kontorstider 8.00-17.00 med möjlighet till viss flex.

 

Annonsen publicerades 2019-08-30 och anställningen finns i Malmö