« Tillbaka till listan med lediga jobb

Account Manager till SportAdmin

sportadmin-logoÄr du en vinnarskalle utöver det vanliga? Vill du jobba med Sveriges vassaste system som riktar sig mot idrottsföreningar? Då skall du definitivt läsa vidare om tjänsten som säljare på SportAdmin.

Om företaget:

SportAdmin levererar en mjukvara anpassad för idrottsföreningar, där de kan hantera all administration på ett och samma ställe. Den snabba och överskådliga funktionaliteten sparar föreningar både tid och pengar som kan användas till att utveckla verksamheten istället. Ända sedan starten 2005 har fokus legat på att leverera en så komplett plattform som möjligt vilket resulterat i att man idag är Sveriges största leverantör av intern medlemshantering för idrottsföreningar. Utöver själva medlemshanteringen så innehåller systemet en mängd olika smarta funktioner såsom närvaroregistrering, bokningsfunktioner, faktura- och korthantering mm.

Man växer verkligen så det knakar och blev inte minst utsedda till DI Gasellföretag 2019. Nu går man nu in i nästa fas som innebär att man flyttat till fantastiska nyrenoverade lokaler i hjärtat av Malmö, samt att man behöver stärka upp försäljningsavdelningen med flera drivna säljare.

Arbetsbeskrivning:

Efter det att mötesbokarna har styrt upp ett första möte med kunden är det du som säljare på SportAdmin som sköter hela säljprocessen, allt från att demonstrera systemet - till att slutligen ta fram ett avtal så föreningen kan börja spara tid och pengar med hjälp av systemet. Demonstrationerna av systemet för kunderna görs både online från kontoret, men även på plats ute hos kunden. Då du kommer att ha flera säljprocesser igång samtidigt så sätter det höga krav på att du är ansvarstagande, strukturerad och har ett driv att genomföra affärerna.

Vidare ser vi att du:

  • Har en eftergymnasial utbildning.
  • Har erfarenhet från försäljning av IT-system/affärssystem.
  • Kan ta ansvar och sköta hela säljprocessen.
  • Har en teknisk förståelse.
  • Är en lagspelare som vårdar dina kunder.
  • Har ett knivskarpt affärssinne.
  • Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Du har självklart ett stort sportintresse och har du dessutom erfarenheter från föreningslivet så är det självklart meriterande, men inget krav.

Villkor:

SportAdmin erbjuder en fantastiskt utmanande och spännande arbetsplats och möjligheten att vara med om en riktigt rolig resa. För tjänsten erbjuder man en fast lön plus en rörlig del, fantastisk utsikt över Malmös mest centrala delar, och självklart underbara kollegor. Arbetstiden är vanliga kontorstider 8.00-17.00 men med viss flex.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2020-05-14 och anställningen finns i Malmö