« Tillbaka till listan med lediga jobb

Sportintresserade säljare till SportAdmin

sportadmin-logoÄr du en vinnarskalle utöver det vanliga? Vill du jobba med Sveriges vassaste system som riktar sig mot idrottsföreningar? Då skall du definitivt läsa vidare om tjänsten som säljare på SportAdmin.

Om företaget:

SportAdmin levererar en mjukvara anpassad för idrottsföreningar, där de kan hantera all administration på ett och samma ställe. Den snabba och överskådliga funktionaliteten sparar föreningar både tid och pengar som kan användas till att utveckla verksamheten istället. Ända sedan starten 2005 har fokus legat på att leverera en så komplett plattform som möjligt vilket resulterat i att man idag är Sveriges största leverantör av intern medlemshantering för idrottsföreningar. Utöver själva medlemshanteringen så innehåller systemet en mängd olika smarta funktioner såsom närvaroregistrering, bokningsfunktioner, faktura- och korthantering mm.

Då bolaget växer så det knakar går man nu in i nästa fas som innebär att man precis flyttat till fantastiska nyrenoverade lokaler i hjärtat av Malmö, samt att man behöver stärka upp försäljningsavdelningen med flera drivna och hungriga säljare.

Arbetsbeskrivning:

Som säljare på SportAdmin sköter du hela processen, allt från att ta kontakt med föreningarna och boka in en tid för demo - till att slutligen ta fram ett avtal så föreningen kan börja spara tid och pengar med hjälp av systemet. De flesta demonstrationerna av systemet för kunderna görs från kontoret, men även till viss del på plats ute hos kunden. Då du kommer att ha flera säljprocesser igång samtidigt så sätter det höga krav på att du är ansvarstagande, strukturerad och har ett driv att genomföra affärerna.

Vidare ser vi att du:

  • Har erfarenhet av att sälja över telefon.
  • Kan ta ansvar och sköta hela säljprocessen.
  • Har en teknisk förståelse.
  • Är en lagspelare som vårdar dina kunder.
  • Har ett knivskarpt affärssinne.
  • Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Du har självklart ett stort sportintresse och har du dessutom erfarenheter från föreningslivet så är det självklart meriterande, men inget krav.

Villkor:

SportAdmin erbjuder en fantastiskt utmanande och spännande arbetsplats och möjligheten att vara med om en riktigt rolig resa. För tjänsten erbjuder man en fast lön plus en rörlig del, fantastisk utsikt över Malmös mest centrala delar, och självklart underbara kollegor. Arbetstiden är vanliga kontorstider 8.00-17.00 men med viss flex.

ANSOKAN

Annonsen publicerades 2018-07-06 och anställningen finns i Malmö

 

Facebook