« Tillbaka till listan med lediga jobb

Svensktalande AM till Orbital Systems

Är du redo för nästa utmaning och vill arbeta i ett innovativt bolag med fokus på hållbarhet? Har du dessutom erfarenhet av att jobba mot hotell-, bygg- och fastighetsbranschen? Fantastiskt, då är det dig vi söker!

Om Orbital Systems:

Orbital Systems återcirkulerande duschsystem är ett resultat av grundaren Mehrdad Mahdjoubis arbete tillsammans med Mars Mission-projektetet på NASA. Hans jobb var att hitta sätt att få vattenförsörjningen ombord att hålla för hela uppdraget. Detta ledde till en innovativ vattenreningsteknik som med fördel även kan nyttjas här på jorden. Traditionella duschar förbrukar upp till 10 liter vatten per minut, under en ”normal duschning” spolar de då upp till 100 liter relativt rent, uppvärmt vatten rätt ut i avloppet. Genom att återcirkulera vattnet i en sluten krets, där det ständigt filtreras och värms upp kan Orbital Systems dusch OAS spara såväl vatten som energi och bidra till en bättre hållbarhet.

Dina arbetsuppgifter:

Som Account Manager kommer du att sköta hela processen, från prospektering till signerat avtal med kunden. Fokus kommer ligga på att bearbeta nya kunder och förhandla fram avtal och affärer i hela Sverige. Produkten du säljer är unik och bara din fantasi sätter stopp för vilka verksamheter som kan tänkas behöva världens mest hållbara dusch. Du förväntas hålla en hög aktivitet och göra det du älskar mest, vilket är att skriva avtal med kunderna samt hjälpa dem ombord för en hållbar framtid!

Kriterier för tjänsten:

Du har en stark kommunikativ förmåga samt tidigare erfarenhet från att arbeta mot hotell-, bygg- och fastighetsbranschen. Du vill utvecklas och satsar långsiktigt på karriären samtidigt som du triggas av att kliva ombord i ett tillväxtföretag där du får möjlighet att växa tillsammans med bolaget.

  • Du har tidigare jobbat med uppsökande fältförsäljning B2B.
  • Du har ett öga för att se affärsmöjligheter och är orädd inför uppgiften.
  • Du är duktig på att motivera och driva dig själv framåt.
  • Du är prestigelös, kreativ och nytänkande.
  • Du brinner för nätverkande och att skapa nya kontakter.

Villkor:

Förutom en fantastiskt kreativ och innovativ arbetsplats erbjuder man fast lön och bonus. Man arbetar vanliga kontorstider måndag till fredag med viss flex.

Annonsen publicerades 2020-05-20 och anställningen finns i Malmö